Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Koncern-økonomi søger en fuldmægtig til økonomistyring

Københavns Universitet (KU) er en dynamisk organisation med ca. 10.000 medarbejdere, ca. 40.000 studerende og et budget på over 8,6 mia.kr. årligt. KU’s økonomiske rammevilkår er under forandring og universitetet er derfor ved at tilpasse sine aktiviteter, organisation og processer til nye statslige krav og interne behov. 
 
Økonomistyringssektionen, Koncern-økonomi, søger en medarbejder med økonomisk og formidlingsmæssig forståelse, som kan understøtte den tværgående økonomistyring. Økonomistyringssektionen består af én budgetchef og 10 medarbejdere. Du vil indgå i vores team, der udvikler og drifter vores løbende budgettering og økonomistyring. Du vil i første omgang primært blive involveret i driftsopgaver inden for økonomistyring, bl.a. 
  • Finanslovsarbejde (kontakt med ministeriet, ledelsesoplæg, indberetninger af- og opfølgning på KU’s finanslovsindtægter) 
  • Opfølgning samt afrapportering på KU’s økonomi til KU’s ledelse i form af kvartalsvis rapportering 
  • Videreudvikling af måneds- og kvartalsvis ledelsesinformation  
  • Vedligehold af universitetets økonomistyringskoncept 
Du skal have lyst til løbende dialog og sparring med ansatte og ledere på forskellige niveauer i organisationen og med forskellige forudsætninger for økonomistyring. 
 
Om dine kvalifikationer 
Vi lægger vægt på, at du er fagligt stærk, resultatorienteret, har gode samarbejdsevner samt har  
  • en relevant videregående samfundsfaglig uddannelse (f.eks. cand.polit., cand.adm., cand. merc.) og gerne et par års erfaring 
  • gerne erfaring med og forståelse for økonomistyring i en større offentlig videns institution 
  • gode kommunikative og formidlingsmæssige evner 
  • har flair for it og gerne kendskab til økonomisystemer, fx Navision og rapportværktøjet LDV. Det er også en fordel, hvis du er god til Excel 
  • har humor og kan møde hverdagens udfordringer med et godt humør 
Ansættelsesvilkår 
Vi tilbyder en stilling med udfordrende opgaver i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for sparring.  Vi arbejder i renoverede historiske bygninger i Nørregade i København og du får adgang til gode personaleordninger. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Der er fleksibel arbejdstid og bærbar PC. 
 
Ansættelse forventes at ske som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle  tillæg. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan rettes til koncernbudgetchef Malene Kjærsgaard, mobil: 23 11 60 73. 
 
Send ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk senest 31. januar 2018.
 
Tiltrædelsesdato: 1. marts 2018.  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 31-01-2018
Ansættelsesdato: 01-03-2018
Afdeling/Sted: Økonomistyringssektionen

Søg i stillinger