Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Erfaren regnskabsmedarbejder til Regnskabssektionen ved SCIENCE Økonomi søges

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE –  søger en erfaren regnskabsmedarbejder med ansættelse den 1. april 2018. 
 
Om SCIENCE 
SCIENCE-fakultet er et af 6 fakulteter på Københavns Universitet (KU) og blandt de 2 største på KU. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og et fakultets­sekretariat samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet. 
 
Om stillingen 
Stillingen er placeret i Regnskabssektionen, som er en del af Økonomikontoret ved SCIENCE. Vi består af 30 regnskabsmedarbejdere, opdelt i 3 teams, som hver udfører tværgående regnskabsopgaver for institutterne på SCIENCE. Vi er beliggende på Bülowsvej 17 på Frederiksberg, hvor der er gode kontorfaciliteter, parkeringsmulighed, gode busforbindelser, kantine og tæt ved indkøbsmuligheder.  
 
Vi udfører regnskabsopgaver for fakultetets institutter inden for regnskab, fakturering og rejseafregning og understøtter derved institutternes daglige drift, og du vil i Regnskabssektionen få et job, hvor vi hjælper hinanden med at løse sektionens mange opgaver, og hvor du kommer til at arbejde med: 
 • Debitorfakturering, herunder stamdata og fakturering 
 • Kreditorforvaltning, herunder distribution og forkontering af fakturaer  
 • Anlægsregistrering, herunder oprettelse af anlæg  
 • Rejseafregninger, herunder dokumentationskontrol og regeloverholdelse  
 • Ompostering og intern fakturering  
 • Kommunikation med institutternes medarbejdere 
Din profil 
Du skal have lyst til at blive en del af et miljø, hvor vi lægger vægt på at arbejde innovativt, så vi sikrer at fagligheden er i højsæde, og hvor service til institutterne er kodeordet. Vi lægger derfor vægt på, at du har de rette personlige egenskaber: 
 • Er en positiv, optimistisk og nysgerrig person 
 • Kan kommunikere sikkert og klart på såvel dansk og engelsk i skrift og tale   
 • Er ansvars- og kvalitetsbevidst  
 • Er serviceminded, arbejdsom og energisk 
 • Har lyst til at lære nyt og være med til at skabe forandringer 
 • Kan bevare fokus i travle perioder 
 • God til at arbejde i teams, herunder til vidensdeling og samarbejde 
 • Erfaring med statens regnskabssystemer, herunder Indfak, RejsUd og Navision Stat 
 • Erfaring med statens regnskabsregler og statens rejsecirkulærer 
Vilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat), hvor indplaceringen vil ske i løngruppe 3. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg på baggrund af kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer.  
 
SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. 
 
Din ansøgning 
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 4. februar 2018.  
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Yderligere oplysninger 
Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte regnskabschef Morten Estrup på mail mes@science.ku.dk eller pr. tlf. 9356 5898. 
 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Morten Estrup

Info

Ansøgningsfrist: 04-02-2018
Ansættelsesdato: 01-04-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Regnskab

Søg i stillinger