Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Student søges til et interessant og krævende studiejob hos Asian Dynamics Initiative, Københavns Universitet

ADI (Asian Dynamics Initiative), et tværfakultært satsningsområde under det Humanistiske og det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, søger snarest en student med stærke kommunikative evner til sekretariatet. Opgaverne inkluderer opdatering af ADI’s websites, tekstproduktion, nyhedsbreve og praktisk assistance i forbindelse med møder og events. Derudover kommer hjælp til diverse administrative og forefaldende opgaver.  
 
Det vil være en fordel, hvis du har:
  • flair for formidling  
  • klar og fejlfri skriftlig kommunikation på dansk og engelsk  
  • basale kompetencer inden for IT  
  • udadvendt karakter  
  • interesse for Asien  
 
Vi tilbyder: 
  • et interessant, travlt og asien-fokuseret miljø  
  • et alsidigt job med afveksling i opgaverne  
  • rare og engagerede kolleger  
  • fleksibilitet i forhold til arbejdstiden i eksamensperioder  
 
Løn og ansættelse  
Ugentlig arbejdstid er 12 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK med indplacering som studerende-HK. Minimumstimelønnen er 121,06 kr. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.
 
For at blive ansat skal du være indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.
 
Jobbet udføres i et tæt samarbejde med ADI’s koordinator og det øvrige sekretariat. Sekretariatet har kontorer på NIAS – Nordisk Institut for Asienstudier og ToRS - Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier. Arbejdstid og sted aftales nærmere med ADI’s koordinator.  
 
Om ADI  
ADI blev lanceret i 2008 som en platform for udvikling af nye forskningskompetencer inden for Asiens samfundsmæssige, sproglige, kulturelle og religiøse forhold. ADI udfører forskning, undervisning og formidling med fokus på det moderne Asien på tværs af det Humanistiske Fakultet og det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Målet er at styrke Københavns Universitets position som en fremtrædende strategisk vidensinstitution på området. Du kan læse mere om ADI på http://asiandynamics.ku.dk/  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Yderligere oplysninger  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ADI’s koordinator, specialkonsulent Marie Yoshida, 3532 9521, marie.yoshida@nias.ku.dk.  
 
Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Vedhæft en kort motiveret ansøgning, CV, eksamensudskrifter samt evt. anbefalinger. Ansøgningsfrist er den 24. januar 2018. Tiltrædelse snarest derefter.  
 
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word)  
 
Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Marie Yoshida

Info

Ansøgningsfrist: 24-01-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Institut for Statskundskab

Søg i stillinger