Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Seniordyrlæge, klinisk/veterinær komparativ ernæring

Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, søger en seniordyrlæge i klinisk ernæring fra den 1. marts 2018 eller snarest derefter. Stillingen en en deltidsstilling på 32 timer pr. uge og er tidsbegrænset til 3 år.  
 
Stillingsindhold  
Seniordyrlægens arbejdsopgaver vil med udgangspunkt i Universitetshospitalet for Familiedyrs patientmateriale i klinisk ernæringsservice omfatte klinikarbejde, demonstrationer og varetagelse af undervisning i klinisk ernæring samt daglig varetagelse af klinisk ernærings-service´s patienter. Opstart og løbende varetagelse af ny fagveterinærsygeplejerskeuddannelse i klinisk ernæring med forventet opstart August 2018. Desuden udarbejdelse af relevant undervisnings-/kursusmateriale og procedurer inden for klinisk og veterinær komparativ ernæring. En mindre del af arbejdstiden kan anvendes til faglig udvikling, forskningsdeltagelse samt varetagelse af andre opgaver.  
 
Der ønskes en medarbejder med kompetence inden for følgende områder:  
  • Dokumenteret klinisk erfaring fra specialiseret smådyrspraksis, herunder erfaring med klinisk og komparativ ernæring på både primær og henvisningsniveau  
  • Dokumenteret efteruddannelse inden for fagområdet klinisk og veterinær komparativ ernæring, gerne diplomat i European College of Veterinary Comparative Nutrition eller næsten afsluttet residency indenfor området, hvor specialisttitel forventes opnået hurtigst muligt.  
  • Lyst til at undervise og med gode pædagogiske evner og gerne dokumenteret undervisningserfaring og erfaring med udarbejdelse af undervisningsmateriale på universitetsniveau samt foredragsvirksomhed.  
 
Kvalifikationskrav  
Ved besættelse af stillingen lægges der afgørende vægt på, at ansøgerne besidder nedenstående faglige og personlige kvalifikationer:  
  • Veterinær kandidateksamen og dansk dyrlægeautorisation
  • Erfaring fra klinisk praksis herunder erfaring med klinisk og veterinær komparativ ernæring
  • Dokumenteret efteruddannelse i klinisk ernæring i moderne smådyrspraksis
  • Personen skal besidde et stort overblik, kunne håndtere mange samtidige bolde i luften, selvstændigt kunne planlægge egne arbejdsopgaver i samspil med kollegaer samt have erfaring inden for planlægning af arbejdsfunktioner i klinisk henvisningspraksis
  • Det er endvidere et ønske, at ansøger har gode kommunikationsevner, er initiativrig, og har gode samarbejdsevner og kan arbejde i teams.  
Ansættelsesvilkår  
Stillingen besættes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Den Danske Dyrlægeforening. Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer/uge.
 
Spørgsmål  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Professor Charlotte Bjørnvad (crb@sund.ku.dk).  
 
Ansøgning  
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://www.ku.dk/stillinger/tap (tryk på linket "Søg stillingen" i menuen til højre), senest den 1/2 2018. Der vil blive ført ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere straks efter ansættelsesfristens udløb.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Hjemmeside: http://www.ikv.ku.dk  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-02-2018
Ansættelsesdato: 01-03-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger