Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

1 vikariat som aut. veterinærsygeplejerske til vores medicinske afdeling

Ved Universitetshospitalet for Familiedyr, ønskes 1 stilling som aut. veterinærsygeplejersker til vores medicinske afdeling, besat fra 1/2 2017. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling med 37 timer/uge i 1 år. Arbejdstiden vil primært være i dagstid, dog vil der indgå vagter uden for ordinær åbningstid (aften, weekend og nat).  
  
Arbejdsopgaver  
Som veterinærsygeplejerske i den medicinske afdeling, vil du være en del af Intern Medicin, Akut Medicin samt Special Medicin (onko-, kardio- og neurologi). Din arbejdsdag vil være meget forskellig, afhængig af hvilken service, du er tilknyttet. Du forventes, at arbejde tæt sammen med både dyrlægestuderende og serviceansvarlige dyrlæger i de forskellige teams. Du vil deltage ved den daglige undersøgelse og behandling af såvel ambulante, som indlagte patienter samt forefaldende klinikarbejde i hospitalet. Det forventes, at du også bidrager aktivt i rådgivning af klienter, og vejledning af dyrlægestuderende og veterinærsygeplejerskeelever.  
 
I aften, nat og weekender, vil du være en del af skadestueteamet, hvor du sammen med en dyrlæge, vil passe, pleje og lave div behandlinger på de indlagte dyr, specielt i vores intensiv afdeling. Du vil også skulle tage telefoner, indskrive/afregne, hjælpe til i skadestuekonsultationerne samt andet forefaldende arbejde.  
 
 
Kvalifikationer
Du skal være uddannet veterinærsygeplejerske med autorisation, gerne med erfaring fra praksis. Du skal kunne trives i en travl, men spændende hverdag, og du vil deltage i et tæt samarbejde med en stor velfungerende sygeplejegruppe. Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret, serviceorienteret med stort fagligt engagement, samt at du vil kunne trives med at arbejde i et undervisningsmiljø. Derudover forventes det, at du har:   
  • Gode kommunikative og pædagogiske evner  
  • Gode samarbejdsevner  
  • Gode IT kundskaber  
  • Et empatisk livssyn  
Du tilbydes 
At være en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er at uddanne dyrlægestuderende, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for praktiserende kolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb.  
 
Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og 3F, herunder organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden (www.3fkbh.dk ). Honorering af vagter udenfor ordinær arbejdstid vil ske efter de almindelige arbejdstidsaftaler for området.  
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Overveterinærsygeplejerske Gitte Wagner Hansen på mail gwh@sund.ku.dk eller på tlf. 51 48 94 25 på hverdage ml 9-15  
 
Ansøgning m.v.  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via KUs jobportal, og vælg ”Administration og Forskningsstøttestillinger”. Når du finder opslaget på KUs jobportal, vil der være en ”Send ansøgning” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen elektronisk. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er den 30/1 2018  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart efter ansøgningsfristen.  
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 30-01-2018
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger