Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Kvik person søges til at være mine ekstra øjne

Efter to spændende år har min nuværende studentermedhjælper/personlige assistent valgt at søge nye udfordringer. Jeg søger derfor en kvik, struktureret og pålidelig person til at hjælpe mig.  
 
Du skal være min synstolk ved en lang række spændende og udfordrende opgaver, da jeg har et svært nedsat syn. Du vil gennem mit nationale og internationale forsknings- og uddannelsesarbejde få mulighed for at snuse til en række områder og møde mange spændende personer i mine netværk. Arbejdet vil i høj grad være studierelevant og udvikle en professionskompetence hvis du fx er studerende inden for et informations-, samfunds- eller sundhedsvidenskabeligt område. 
 
Opgaver består i at støtte min forskning indenfor interventioner og udvikling af sundhedssektoren, health literacy og e-health literacy og består af kvantitative og kvalitativ forskning inklusivt arbejde med spørgeskemaer og udvikling af disse.  
 
Du kan se mere om, hvad jeg arbejder med på min Curis profil http://forskning.ku.dk/find-en-forsker/?pure=da/persons/29621
 
Forventninger til dig 
Du må meget gerne være en 1. års studerende. Det vigtige er ikke dine erfaringer, men dine evner, da du vil blive lært op i og trænet i det jeg skal bruge hjælp til. 
 
Du skal være kvik, serviceminded, god til engelsk og dansk i skrift og tale, åben og ikke bange for nye udfordringer samt have flair for teknologi og tal samt være med rummelighed og have stor tålmodighed. 
 
Om jobbet 
Dine opgaver vil primært bestå i at hjælpe med litteratursøgning, opsætning af dokumenter, korrekturlæsning af dokumenter og artikler, internetsøgninger samt finde frem til fysiske mødesteder lokalt, nationalt og internationalt. Det kræves derfor at du er åben og fleksibel. Til gengæld tilbydes du et spændende og varierende job med mulighed for rejser udenlands.  
 
Arbejdstiden vil variere og der er derfor mulighed for en stor fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelse, men til gengæld også behov for, at der udvises fleksibilitet når visse opgaver som mødedeltagelse skal løses. Du kan forvente en gennemsnitlig månedlig arbejdstid på 40-50 timer. 
 
Om arbejdsstedet 
Vi er en forskningsgruppe Center for Sundhedsinformatik og innovation med et stærkt team med fire ph.d. studerende og to postdocs.  
 
Ansættelse sker ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, med arbejdsplads på Center for Sundhed og Samfund (Kommunehospitalet) 
 
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på mail (lk@sund.ku.dk). Ansættelse vil ske pr. 1. februar 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). Aflønning sker som timelønnet efter organisationsaftalens § 34 i løngruppe 1 eller efter §35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 121,06-127,01 kr. afhængigt af anciennitet.  
 
Send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via jobsiden på Jobportalen under Studenterjobs, så den er universitetet i hænde senest den 23. januar 2018
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 23-01-2018
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Folkesundhedsvidenskab

Søg i stillinger