Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Økonomimedarbejdere

 
Har du flair for økonomi? Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger to økonomimedarbejdere med tiltrædelse den 1. marts 2018 eller snarest derefter.  
 
Om os  
Institut for Plante- og Miljøvidenskab er et institut med ca. 550 medarbejdere, der forsker, underviser og formidler med fokus på planter, mikroorganismer, dyr og miljø som grundlag for en bæredygtig produktion af fødevarer og andre biologiske produkter.
 
Stillingerne bliver organisatorisk placeret i instituttets sekretariat. Instituttets sekretariat har ca. 35 medarbejdere fordelt på 7 teams: Økonomi, PhD, Uddannelse, Service, Strategi & Kommunikation, Sektionssekretærer og Funding, Innovation & Support. Disse stillinger befinder sig i Økonomiteamet. Se mere på vores hjemmeside: http://plen.ku.dk 
 
Økonomiteamets hovedopgave er at bistå sektionerne med styringen af deres økonomi. Vores 9 forskersektioner har i alt ca. 320 aktive eksterne forskningsbevillinger fra danske og internationale finansieringskilder fx Innovationsfonden, Det frie forskningsråd, Novo Nordisk Fonden, Villum fonden, EU mfl. Derudover har sektionerne interne projektmidler og sektionsmidler. Disse indtægter skal dække alle udgifter i sektionen. Styringen er kompleks og det er vigtigt, at man kan holde overblikket i en mangeartet økonomistyring.   
 
Udover den sektionsspecifikke økonomi er der styring af alle de aktiviteter, der er tværgående på instituttet. Denne økonomi er baseret på en række finansieringskilder; uddannelsesindtægter (STÅ), overhead fra eksterne bevillinger, ph.d.-bevilling, finanslovsmidler og en række øremærkede tilskud.   
 
Arbejdsopgaver  
De primære arbejdsopgaver er at varetage en projektportefølje af eksterne forskningsbevillinger samt varetage delopgaver i forbindelse med styring af de interne midler. Derudover skal medarbejderen også varetage registrering af ansøgningsbudgetter i samarbejde med et af sekretariatets øvrige team, Team Funding, Innovation & support.  
 
Jobbet kræver en stor arbejdsindsats, gåpåmod og fleksibilitet, da udfordringerne er mange og tempoet højt.  
Vi lægger derudover stor vægt på deltagelse i det fælles ansvar for den samlede opgaveportefølje i sekretariatet, og du vil afhængig af dine kompetencer også have mulighed for at varetage andre opgaver ud over de konkrete arbejdsopgaver, der knytter sig til stillingen. 
 
Om dig
 • Indgående erfaring med økonomistyring gerne i universitetsregi
 • Solid erfaring med projektøkonomi
 • Er udadvendt, fleksibel og initiativrig med gode samarbejdsevner og gennemslagskraft
 • Er struktureret og systematisk i din arbejdsform
 • Tager ansvar og følger opgaverne til dørs
 • Har erfaring i at samarbejde med og supportere forskere
 • Har organisatorisk forståelse og kendskab til universitetsområdet som ansat
 • Har gode sociale kompetencer og erfaring med en stor kontaktflade
 • har gode kommunikative evner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk
Vi tilbyder 
 • Spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job
 • Engagerede og gode kolleger
 • Et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig og høflig omgangstone
 • En fleksibel arbejdsplads med flekstid
Ansættelsesforhold 
Har du en bachelor eller kandidatgrad vil din ansættelse og aflønning være som fuldmægtig efter gældende AC-overenskomst ellers vil ansættelsen og aflønning ske i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionære, laboranter og It-medarbejdere (HK), med indplacering i løngrupppe 2, sats II. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.
 
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.
 
Ansøgning
Send din ansøgning elektronisk vedlagt CV og evt. relevant dokumentaion via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.  
 
Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder Christine Østerskov Kastrup på mail ckastrup@plen.ku.dk eller på telefon 35 33 35 11.   
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Christine Østerskov Kastrup

Info

Ansøgningsfrist: 24-01-2018
Ansættelsesdato: 01-03-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Sekretariatet

Søg i stillinger