Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studentermedhjælpere til Center for GeoGenetik

Center for GeoGenetik, Statens Naturhistoriske Museum søger 1-2 studerende med tiltrædelse d. 01. februar 2018 eller snarest derefter.  
Center for GeoGenetik huser ca. 70 forskere, teknikere og studerende. Vi arbejder med undersøgelser af DNA for at belyse en række forskellige problemstillinger inden for områderne menneskets udviklingshistorie, megafaunaens uddøen og moderne sygdomsrelaterede projekter. Som studentermedhjælper vil du referere til vores centeradministrator og indgå i vores ”Admin” team (som består af en centeradministrator, en sekretær og to studentermedhjælpere). Vores arbejdssprog er primært engelsk og vores miljø meget internationalt.  
 
Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:  
• Rejsebestilling for medarbejdere og gæster  
• Rejse- og udlægsafregninger i Rejsud  
• Rejseafregninger for udenlandske gæster  
• Arkivering  
• Praktiske opgaver på centret (herunder oprydning)  
• Ad hoc opgaver for centerleder og centeradministrator  
 
Kvalifikationer:  
Vi søger en studerende der er fleksibel, hjælpsom og imødekommende i kommunikationen med andre, da størstedelen af opgaverne vil være at servicere centrets medarbejdere.  
 
Vi er en international arbejdsplads med mange engelsktalende ansatte og gæster. Du skal derfor være god til engelsk både i skrift og tale.  
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Arbejdstiden er gennemsnitlig på 10 timer ugentligt, men kan variere.
Der tages naturligvis hensyn til opgaveskrivning og eksaminer.  
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for HK med indplacering som studerende-HK. Minimumstimelønnen er kr. 121,06.
 
En forudsætning for ansættelsen er, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.
Din ansættelsesophører den dag du ikke længere er indskrevet.  
Du kan max. være ansat som studentermedhjælp i 7 år.  
 
For yderligere information:  
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte centeradministrator David Featherston, dwf@snm.ku.dk.  
Din ansøgning:  
Stillingen søges online via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/tap/ (tryk på linket "udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget).  
 
Ansøgningsfrist: mandag d. 26. januar 2018  
Samtaler vil blive afholdt løbende.
 
Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.  
 
Statens Naturhistoriske Museum er Danmarks hovedmuseum for zoologi, botanik og geologi. Museet har til opgave gennem indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling at belyse både Danmarks og hele klodens naturhistorie. Museet har ca. 400 ansatte.  
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 37.000 studerende og 9.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk  
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 26-01-2018
Ansættelsesdato: 01-02-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Statens Naturhistoriske Museum

Søg i stillinger