Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Kommunikationsmedarbejder til Københavns Universitet (barselsvikariat)

Vil du være med til at profilere Danmarks største universitet og bidrage til, at vores ansøgere træffer et godt studievalg? Har du erfaring med kampagner og kommunikation på web og sociale medier? Så er jobbet som kommunikationsmedarbejder i Vejledning & Optagelse måske noget for dig. 
 
Hvad bliver dine opgaver? 
Du får ansvaret for information om KU’s engelsksprogede kandidatuddannelser. Du bliver bl.a. webredaktør på studies.ku.dk/masters, hvor du kvalitetssikrer engelsksprogede uddannelsesbeskrivelser i samarbejde med KU’s fakulteter. Du vil også stå for promovering af KU’s uddannelser på topuniversities.com og studyindenmark.dk. Derudover vil du deltage i løsningen af diverse opgaver i teamet, fx gennemførsel af markedsføringskampagner på sociale medier og web.  
 
Hvem er du? 
 • Du har en akademisk uddannelse og en kommunikationsfaglig profil. 
 • Du har erfaring med CMS. 
 • Du kan skrive til nettet på både dansk og engelsk. 
 • Du kan samarbejde på tværs af en stor politisk ledet organisation. 
 • Du er struktureret og systematisk i din arbejdsform og god til at afslutte opgaver. 
 • Du tager initiativ og ansvar, men er ikke bange for at spørge om det, du ikke ved. 
Vi vil også gerne høre, hvis du har erfaring med: 
 • Uddannelsesinformation og markedsføring inden for uddannelsesområdet 
 • Produktion af film og/eller podcast 
 • Samarbejde med bureau, samt interne og eksterne partnere 
 • Planlægning af indhold til forskellige kanaler 
 • Visuel kommunikation i samarbejde med grafikere. 
Hvem er vi? 
Vejledning & Optagelse bor centralt i København i universitetets hovedbygning på Frue Plads, lige ved Nørreport Station. Vi varetager hele processen vedrørende optagelse af nye studerende på KU’s bacheloruddannelser, herunder uddannelsesinformation og branding af KU’s uddannelser. Sektionen består af 27 medarbejdere.  
 
I hverdagen kommer du til at indgå i et kommunikationsteam på fem personer. Vi har ansvaret for KU’s to fælles uddannelsesportaler, studier.ku.dk og (dele af) studies.ku.dk, og er ansvarlige for markedsføring af bachelor- og kandidatuddannelserne. Vi vægter højt at kunne sparre fagligt om vores opgaveløsninger.  
 
Vi arbejder tæt sammen med sektionens øvrige team og har vigtige berøringsflader til KU’s centrale kommunikationsafdeling og fakulteternes kommunikationsenheder.  
 
Vil du vide mere om stillingen? 
Vi besvarer gerne spørgsmål til stillingsopslaget. Du kan kontakte Ida Blinkenberg Lidell på tlf. 3532 4632 eller Gitte Heimburger på tlf. 3532 3969 (begge fra kommunikationsteamet).  
 
Send din ansøgning elektronisk via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).  
Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag 1. marts.
Vi afholder samtaler i uge 10 og 11. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset til 31. januar 2019 med mulighed for forlængelse. Du vil blive ansat som fuldmægtig med 37 timer pr. uge. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem  Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for at forhandle et individuelt tillæg efter kvalifikationer.  
 
Tiltrædelse senest 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-03-2018
Ansættelsesdato: 01-05-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Vejledning & Optagelse

Søg i stillinger