Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studentermedhjælp til sagsstyringssystem

Københavns Universitets Tech Trans Kontor søger en studentermedhjælp til at bistå med kontorets implementering og drift af sagsstyringssystemet INTEUM. Kontoret håndterer KU’s intellektuelle rettigheder (IPR), og INTEUM vil blive et centralt element i arbejdet med styring af universitetets teknologiportefølje inkl. patenter og tilknyttede kommercielle aftaler med danske og udenlandske virksomheder.  
 
Tech Trans Kontoret består af 21 medarbejdere primært med juridiske, videnskabelige og kommercielle kompetencer. Kontoret er ansvarlig for identifikation, beskyttelse og kommercialisering af opfindelser fra de videnskabelige miljøer på Københavns Universitet. Organisatorisk er Tech Trans Kontoret placeret i Forskning og Innovation (F&I) på Københavns Universitet og har til huse på Nørre Campus.  
 
Læs mere om Tech Trans Kontoret på vores hjemmeside: www.fi.ku.dk/tech-trans  
 
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:  
• Datavalidering og redigering af importerede data i forbindelse med implementering  
• Registrering af nye sager  
• Bidrag til udvikling af analyseværktøjer  
 
Vi søger en kollega, der:  
• er studerende inden for informationsvidenskab eller lignende  
• har interesse for records management  
• arbejder struktureret med stor fokus på detaljer, samt  
• er engageret, ansvarsbevidst og serviceminded  
 
Vi kan tilbyde dig:  
• et fagligt relevant studiejob  
• en dynamisk og fleksibel arbejdsplads  
• dedikerede kollegaer med forskellige faglige profiler  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Den ugentlige arbejdstid er ca. 10 timer, men vil variere og kan tilrettelægges fleksibelt, så du kan overholde forpligtelser ift. eksamensperioder, projektopgaver m.v. Det er en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.
 
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er kr. 121,06, og du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.  
 
Ansøgning  
Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Upload en kort ansøgning og et CV senest den 6. marts 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 10/11 med tiltrædelse hurtigst muligt.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål om stillingen kan rettes til IPR System administrator Lene Kofod Sørensen, telefon: 35 33 75 62.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Lene Kofod Sørensen

Info

Ansøgningsfrist: 06-03-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Forskning & Innovation

Søg i stillinger