Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Ordbogsredaktør til Ordbog over det norrøne prosasprog ved NorS

På Københavns Universitet, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er en stilling som ordbogsredaktør (specialkonsulent) ved Ordbog over det norrøne prosasprog ledig til besættelse 1. august 2018 eller snarest derefter.  
Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab har ca. 230 medarbejdere. Yderligere oplysninger www.nors.ku.dk. Ordbog over det norrøne prosasprog er en del af Den Arnamagnæanske Samling. Ordbogen registrerer ordforrådet i norske og islandske middelalderhåndskrifter. Se i øvrigt www.onp.ku.dk 
 
Kvalifikationer 
Vi søger en person med uddannelse som cand.mag., mag.art. e.l.  med solide kundskaber i norrønt sprog og litteratur. Øvelse i læsning af unormaliserede tekster og håndskrifter vil være en ønskelig kvalifikation. Hertil kommer erfaring med leksikografisk arbejde, herunder udvikling og vedligeholdelse af databaser og digitale platforme.  
 
Vi lægger vægt på kundskaber i engelsk på højt niveau – gerne på modersmålsniveau, og forventer, at du behersker dansk og moderne islandsk. Du skal endvidere være i besiddelse af et godt overblik, kunne arbejde struktureret og samtidig have sans for præcision og detaljen.  
 
Profil 
Du kan både arbejde med selvstændige opgaver og med fælles opgaver i nært samarbejde med kolleger. Du er en person med gode samarbejdsevner og overskud. Du er målrettet, god til at prioritere, fleksibel og omstillingsparat. Du bidrager aktivt til et positivt arbejdsmiljø. 
 
Vi tilbyder: 
En travl og dynamisk arbejdsplads med en åben omgangstone samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til chefkonsulent Jytte Sander French (jsf@hum.ku.dk) tlf. 32358467 eller 24408467. 
 
Løn- og ansættelsesforhold 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning elektronisk, bilagt CV samt dokumentation for uddannelse, via Jobportalen (tryk på linket ”SØG STILLINGEN” nederst i opslaget). Ansøgningen skal være universitetet i hænde senest den 4. marts 2018. 
Ansættelsessamtaler holdes medio marts. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 04-03-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Afdeling/Sted: Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab

Søg i stillinger