Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Er du den bedste ambassadør for din uddannelse? Bliv tutor på Institut for Informationsstudier!

Læser du på Det Humanistiske Fakultet? Og vil du være med til at give nye studerende den bedste start på deres uddannelse? Så er det nu, du skal søge om at blive tutor til studiestarten september 2018.  
 
Den vigtigste opgave for tutorerne på Det Humanistiske Fakultet er at byde de nye studerende velkommen og sørge for, de bliver en del af det sociale og faglige fællesskab på studiet. Som tutor er det vigtigt, at du er social, har et godt overblik og gode samarbejdsevner.  
 
Alle tutorer skal overholde fakultetets etiske regler og alkoholpolitik. Desuden forventes det, at tutorer deltager i instituttets og Det Humanistiske Fakultets tutoruddannelse.  
 
Gode erfaringer og kompetencer  
Som tutor får du et stort fagligt og socialt netværk på fakultetet og en lang række kompetencer inden for mundtlig og skriftlig formidling, eventplanlægning, koordinering og evaluering, som du kan bruge fremadrettet i andre jobsammenhænge.  
 
Ansøgning  
Send en motiveret ansøgning + CV senest den fredag 2. marts 2018.  
 
Hvis du er blevet nysgerrig og tænker, at jobbet som tutor er noget for dig, kan du kontakte Rasmus Trier Helsted (r.helsted@hum.ku.dk)  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Vores arbejdsplads  
Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 02-03-2018
Ansættelsesdato: 03-04-2018
Afdeling/Sted: Institut for Informationsstudier

Søg i stillinger