Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Timelønnede studerende til kurset Basal Patologi

Vi søger 3 timelønnede studerende til kurset i basal patologi med henblik på administration, skemalægning og implementering af web-baseret undervisning.  
 
Arbejdesopgaver og profil 
Opgaverne indebærer på én gang varetagelse og drift af kurset samtidig med at nye tiltag indføres.  
 
Arbejdsopgaverne omfatter:  
Skemalægning, administrering af kurset, deltage i møder, tage referater og andet forefaldende kursusrelateret arbejde.  
Samarbejde og administration i forbindelse med planlægning, udvikling og udførsel af web-baserede tiltag i undervisningen.  
Praktiske opgaver, der hovedsageligt omfatter digitalisering af undervisningsmateriale Administrativ bistand til ansøgning af fondsmidler til udvikling af nye digitaliseringsformer i undervisningen.  
 
Der lægges vægt, at ansøger har indsigt i fagets indhold og formidling.  
 
Ansættelsesforhold 
De ansøgere som får stillingen kan bestride stillingen så længe de er studieaktive. Arbejdstiden er ca. 4 timer ugentligt. De studenteransatte vil indgå i et kollektiv på 3 studenter som deler opgaverne imellem sig og vikarierer for hinanden. Da arbejdsopgaverne er overlappende, er arbejdstiderne meget fleksible.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK med indplacering som studerende. Indplacering sker som studerende-HK med en timeløn på mellem 121,06-127,01 kr. afhængig af din lønanciennitet og hvor langt du er i dit studie. 
 
For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution. 
 
Hvis du har spørgsmål til stillingerne kan du kontakte: almenpatologi@yahoo.dk  
 
Ansøgning  
Send din ansøgning og CV elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).  
 
Ansøgningsfristen er 25. marts 2018.
 
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i april, så du kan tiltræde hurtigst muligt herefter. 
På Københavns Universitet ønsker vi at afspejle det omgivende samfund, og vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Flemming Fryd Johansen

Info

Ansøgningsfrist: 25-03-2018
Ansættelsesdato: 01-05-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: BRIC

Søg i stillinger