Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Timelønnet betjent, Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab

Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, ønsker en stilling som timelønnet betjent besat fra den 1. april 2018 eller snarest derefter, med en ugentlige arbejdstid på ca. 10 timer.  
 
Arbejdsopgaver
Du er dyrlægestuderende og mulighed for at arbejde hele eller halve dage i løbet af ugen. Du bliver en del af et team, der på et højt fagligt niveau forsker og underviser inden for veterinær patologi med primær fokus på sygdomme hos pelsdyr. Til dagligt vil arbejdet foregå sammen med videnskabeligt personale på flere niveauer. Du skal assistere ved obduktioner, prøveudtagning, laboratoriearbejde, dataindtastning og formidling.  
 
Kvalifikationer
Der lægges særligt vægt på, at den nye timelønnet betjent har:   
  • Erfaring med forskningsmæssige undersøgelser af pelsdyr
  • Gode samarbejdsevner      
  • Selvstændighed, ansvarlighed og er serviceminded  
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk). Timelønnen er kr. 141,22 (1. december 2017 niveau).
 
Spørgsmål 
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til lektor Anne Sofie Hammer på tlf. nr. 23807692 eller hammer@sund.ku.dk.  
 
Ansøgning   
Ansøgning inkl. CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 25. marts 2018. .   
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 21-03-2018
Ansættelsesdato: 01-04-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab

Søg i stillinger