Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Grøn Campus søger studerende til kommunikation der gør en forskel

Vi søger en engageret og dygtig studerende, som kan hjælpe og bistå med kommunikation og andre indsatser for at gøre Københavns Universitet endnu mere bæredygtig. Vi har opnået gode resultater, men skal nå længere. Du vil være en vigtig deltager på Grøn Campus-holdet, som står for Københavns Universitets overordnede bæredygtighedsindsats.  
 
Du skal primært hjælpe os med at:  
 • Synliggøre KU’s bæredygtighedsindsats via vores kommunikationskanaler, tryk, web og sociale medier mv.  
 • Indsamle historier via bl.a. interviews og udsende nyhedsbreve om bæredygtige projekter og resultater på KU  
 • Tekstforfatning og korrekturlæsning af mange forskellige typer tekster om bæredygtighed  
 • Forefaldende kommunikationsopgaver såsom hjælpe med udvikling af flyers, plakater, præsentationer osv.  
 • Vedligeholde interne og eksterne hjemmesider samt Grøn Campus’ Facebookside
Der vil helt sikkert også blive inddraget i andre spændende opgaver, som handler om udvikle KU’s bæredygtighedsindsatser, bl.a. aktiviteter på KUs Forårsfestival.  
 
Grøn Campus teamet er et lille engageret hold, som er en del af Campus Service på Københavns Universitet. Vi brænder for at gøre en forskel. Vi arbejder tæt sammen med kolleger og studerende på hele KU for at gøre institutionen mere miljømæssigt bæredygtig, og vi har et særligt fokus på energieffektivisering, klimaindsats og ressourcegenanvendelse.  
 
Vi sætter pris på at du:  
 • Er engageret og har lyst til at gøre en forskel  
 • Tager initiativ, har overblik og tager ansvar for de opgaver, som du skal hjælpe med  
 • Har flair for at formidle teknisk og nørdet viden på en kreativ og engagerende måde til KUs ansatte og studerende  
 • Er velskrivende - meget gerne også på engelsk  
 • Har sans for layout, bl.a. af præsentationer og websider, og gerne også for grafik  
 • Har du viden om miljø, energi og bæredygtighed er det naturligvis også et plus  
 • Har minimum 1 år tilbage på studiet, og helst mere  
 • Skriver og forstår flydende dansk, da arbejdsopgaverne hovedsageligt vil foregå på dansk  
 
Arbejdstid  
Gennemsnitligt 2 dage om ugen (15 timer) med gensidig fleksibilitet, så der kan være mere arbejde i travle perioder og mindre i andre (f.eks. ferie- og eksamensperioder).  
 
Ansættelsen vil ske hurtigst muligt efter vi har holdt samtaler snarest efter ansøgningsfristens udløb. Start pr. 15. april 2018.  
 
Løn  
Aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere HK (§35). Du vil blive indplaceret som studerende HK med en starttimeløn på kr. 121,06. Den faktiske aflønning afhænger af din anciennitet.  
 
For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.  
 
Ansøgning  
Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Upload en kort ansøgning og et CV senest søndag d. 25. marts 2018. Vedlæg eller link gerne til hjemmesider, eksempler på materialer mv. som du har lavet.  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen  
 
Spørgsmål?  
Kontakt vores nuværende studerende Theresa Schaltz, theresa.schaltz@adm.ku.dk eller tlf. 21 32 88 28.  
 
Grøn Campus er Københavns Universitets indsats for at gøre universitetet til et af de mest bæredygtige i verden. Universitetet har i dag reduceret sit energiforbrug og CO2-emission med hhv. 34 % og 53 % pr. årsværk siden 2006. Se mere på www.groencampus.ku.dk eller på vores Facebookside.  
 
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine ca. 40.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa.  
Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Theresa Marie Harrestrup Schaltz

Info

Ansøgningsfrist: 25-03-2018
Ansættelsesdato: 15-04-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Campus Service

Søg i stillinger