Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Chefkonsulent til SCIENCE Forskning og Innovation

Forskning og Innovation ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en medarbejder til forskerstøtte med tiltrædelse den 1. april 2018.  
 
Om os 
Ud over at hjælpe fakultetets forskere med at skaffe eksterne midler yder SCIENCE Forskning og Innovation sekretariatsbistand og ledelsesbetjening til blandt andre prodekanen for forskning, fakultetets forskningsudvalg og den øvrige ledelse på forskningspolitiske og forskningsstrategiske områder.  Vi understøtter desuden kontrakt- og projektadministration på især de EU bevilgede projekter, og endelig har vi en række dokumentations-, ledelsesinformations- og kommunikationsopgaver. Kontoret varetager administrationen af 1150 ph.d.-studerende på SCIENCE i samarbejde med ph.d. skolens ledelse, og vil komme til at huse sekretariatet for ph.d.-skolens nye EU-finansierede talentprogram.  
 
Vi arbejder i mindre teams omkring målrettede opgaver og virkemidler i et tæt samarbejde med kolleger på institutterne, på de øvrige fakulteter og centralt på KU.  SCIENCE og KU har et vedvarende fokus på at øge hjemtaget af eksterne forskningsmidler og på at arbejde mere strategisk og langsigtet med fundingindsats og talentudvikling. I den forbindelse er der særligt fokus på at styrke den professionelle støtte og sparring, der tilbydes vore forskere. Vi har flere ideer til, hvordan vi kan støtte og udvikle indsatsen, og vi håber, du har lyst til at være med i denne proces. 
 
Arbejdsopgaver 
Du vil blive en del af teamet for forskerstøtte, hvis kerneopgave er support af forskernes hjemtag af eksterne forskningsmidler til forsknings- og innovationsprojekter. Konkret omfatter arbejdet bl.a.: 
 • Opsøgende og understøttende indsats på strategisk forskning under EU-H2020. 
 • Opsøgende og understøttende indsats på Innovationsfondens opslag. 
 • Opsøgende og understøttende indsats på andre nationale strategiske fondsmidlers opslag 
 • Sparring og feedback på forskernes ansøgningsudkast. 
 • Rådgivning om impact, forretningsplaner og kommercielle aspekter af forskningsbaserede projekter. 
Vi forventer 
 • Dokumenteret erfaring med ansøgningsstøtte og sparring fra både Innovationsfondens opslag og EU's H2020 calls. 
 • Erfaring fra både den offentlige og den private sektor, gerne inden for innovation og finansiering af forskningsprojekter.  
 • Erfaring med internationalt samarbejde.  
 • Særdeles stærke formidlingsevner, skriftligt og mundligt på såvel engelsk som dansk, og erfaring med formidling af emner med højt fagligt indhold, en-til-en og til større forsamlinger 
 • Trives med et til tider hektisk job med mange deadlines og kan være fleksibel med hensyn til arbejdstider.
 • At du har en akademisk uddannelse.
Vi tilbyder  
En ansvarsfuld og udviklende stilling med tempo og gode udviklingsmuligheder 
Dygtige kolleger med en uhøjtidelig omgangstone  
Et arbejdssted tæt på forskningsmiljøerne på det indre Frederiksberg. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent i henhold til Overenskomst for Akademikere i Staten. Aflønning i henhold til AC-overenskomsten udgør kr. 513.351 ekskl. pension.  Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer og relevant erfaring. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.  
 
Din ansøgning 
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 22. marts 2018.  
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted fredag den 23. marts 2018. 
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Yderligere spørgsmål 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Kontorchef Inge-Sofie Sørensen, +45 35324280.  
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. 
 
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/ 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 22-03-2018
Ansættelsesdato: 01-04-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: SCIENCE Forskning og Innovation

Søg i stillinger