Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Nytænkende projektleder til kursusevaluering og udvikling af kursusprogram inden for ph.d.-uddannelsen (specialkonsulent)

Ph.d.-skolen på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet (SUND) ønsker at udvikle og styrke sin indsats vedrørende  
 
- Karriereplanlægning, transferable skills og projektledelse for ph.d.-studerende 
- Kursusudvikling på ph.d.-området 
- Mentorordninger (workshops mv.) 
 
Ph.d.-skolens administration er en del af kontoret Forskning & Innovation. Vi søger en nytænkende og proaktiv projektleder til at arbejde med de nævnte opgaver foruden driftsopgaver.  
 
Forskning & Innovation sikrer de administrative rammer for de ca. 1.600 ph.d.-studerende, der er indskrevet på SUND’s Ph.d.-skole og understøtter forskere, der søger om ekstern forskningsfinansiering. Kontoret yder derudover støtte til fakultetets ledelse. 
 
Vi er et velfungerende kontor bestående af én afdelingschef, to sektionsledere og ca. 30 medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen med fakultetets ledelse, institutter og den enkelte forsker. Vi lægger vægt på at være kendt som en tilgængelig, effektiv og fagligt dygtig administration. 
 
Opgaver 
 • Videreudvikling, planlægning og drift af et kursus- og uddannelsesprogram for ph.d.-studerende i karriereplanlægning, transferrable skills og projektledelse. Det skal ske i samarbejde med undervisere, fagmiljøer og Ph.d.-skolens ledelse. Du skal eksempelvis sikre videreudvikling, udbud og drift af et ph.d.-kursus i forskningsprojektledelse for ph.d.-studerende. 
 • Udvikling og drift af en model for systematisk evaluering af SUND’s ca. 200 årlige ph.d.-kurser. 
 • Ledelsesbetjening og -information, bl.a. udarbejdelse af notater, besvarelser og beslutningsoplæg. 
 • Sagsbehandling og driftsoptimering vedrørende administration i relation til ph.d.-kurser. 
Der forventes en stor grad af selvstændighed, og du vil indgå i kontorets drift og løbende opgaver, som løses i tæt samarbejde med kolleger.  
 
Faglige og personlige kvalifikationer 
 • Du har faglig indsigt og erfaring med kursusplanlægning og uddannelsesevaluering 
 • Du har forudsætninger for at generere og formidle relevant skriftlig og numerisk information om kursusvirksomhed. 
 • Du har en god organisationsforståelse og evner at forstå den kontekst, du arbejder i, herunder at håndtere forskellige interessenter. I et samarbejde kender du værdien af at respektere og inddrage kollegernes forskelligartede kompetencer. 
 • Du har erfaring med ledelses- og udvalgsbetjening. 
 • Du er præcis i din skriftlige kommunikation og kommunikerer lige så godt på dansk som på engelsk.  
 • Som person er du fagligt kompetent, serviceorienteret og har gennemslagskraft. Du arbejder kreativt og struktureret, og du når dine deadlines. Du formår at drive dine egne opgaver og projekter, såvel som at løfte opgaver i fællesskab.  
 • Du er vant til at arbejde med it, og du behersker Office-pakken, herunder Excel.  
 • Du har en relevant akademisk baggrund.  
 
Vi tilbyder 
 • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job på en veldrevet institution med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne samt en bred kontaktflade internt og eksternt. 
 • En arbejdsplads, hvor opgaverne løses teambaseret med vægt på gensidig respekt for hinandens kompetencer. 
 • Engagerede kolleger, der lægger vægt på holdspil og faglighed i arbejdet, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone. 
 • En arbejdsplads, der lægger vægt på gensidig fleksibilitet i forhold til opgavevaretagelsen og arbejdstiden. Der er mulighed for hjemmearbejdsplads. 
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, herunder efteruddannelse. 
 • En centralt beliggende arbejdsplads med bl.a. motionsklub, gratis parkering, kaffe-, te- og frugtordning. 
Løn- og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen besættes som udgangspunkt som specialkonsulent og i fem år. Der vil herudover være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. 
 
Ansøgning 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning bilagt CV samt dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket ”søg stillingen” nederst i opslaget), så den er os i hænde senest tirsdag d. 3. april 2018. 
 
Nærmere oplysninger om stillingen fås hos sektionsleder Vibeke Moldt Jørgensen, tlf. 21 12 67 47, vimj@sund.ku.dk. Læs mere om SUND på www.healthsciences.ku.dk.
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 03-04-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Forskning og Innovation

Søg i stillinger