Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Vil du være med til at fortsætte professionaliseringen af økonomistyringen på bygningsområdet på Københavns Universitet?

I sektionen Campus Økonomi og Administration søger vi en ny kollega, der har lyst til at arbejde med økonomistyring i en forretningsmæssig kontekst. Du skal med andre ord levere økonomifaglige produkter, som både er relevante og skaber værdi for dine kollegaer og samarbejdspartnere i Campus Service og på resten af Københavns Universitet. 
 
Du vil blive en del af en sektion med ti medarbejdere, en sektionschef og en gruppeleder. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra budget- og budgetopfølgningsopgaver over udarbejdelse og formidling af økonomiske analyser til udvikling af ledelsesrapportering. Derudover vil du skulle medvirke aktivt til at sikre en succesfuld implementering af et nyt facility management system. Vægtningen af de forskellige typer arbejdsopgaver vil afhænge af din profil, og du vil derfor også selv have mulighed for at påvirke sammensætningen ud fra dine interesser og kompetencer. 
 
Campus Service er Københavns Universitets interne serviceorganisation på bygningsområdet. Vi administrerer ca. 1 mio. kvadratmeter fordelt primært på tre Campus Service områder i København: Søndre-City, SUND og SCIENCE. I samarbejde med Bygningsstyrelsen er vi i gang med store nybyggerier for milliarder (bl.a. Niels Bohr bygningen på Jagtvej), og har derudover en løbende portefølje på ca. 150 større eller mindre vedligeholdelsesprojekter. Det samlede årlige budget på bygningsområdet er ca. 1,8 mia. kr. 
 
Din profil 
Vi forventer, at du har: 
  • En relevant videregående uddannelse som f.eks. Cand. Polit., Cand. Oecon., Cand. Scient. Pol. eller Cand. Merc. 
  • Erfaring med eller interesse for økonomistyring i en større organisation. 
  • Interesse for bygningsområdet. 
  • Erfaring med eller interesse for udarbejdelse af målrettet og præcis ledelsesrapportering. 
  • Flair for at omsætte økonomiske nøgletal til brugbar information og beslutningsgrundlag til dine kollegaer og samarbejdspartnere.  
  • Evnen til at skabe overblik og strukturere en proces. 
  • Evnen til at navigere i en organisation med mange interessenter 
  • Flair for at indgå i tæt dialog med forretningen om økonomiske problemstillinger 
  • Være superbruger i Excel 

Du trives i et akademisk miljø, hvor du indgår i et stort arbejdsfællesskab, og hvor der dagligt gives og modtages feedback. Du er nysgerrig, servicemindet, kan arbejde selvstændigt, bevare fatningen og holde retningen, selv i pressede perioder. Og du har udpræget respekt for deadlines. 

Løn og ansættelsesvilkår 
Stillingen er på fuld tid. Der vil være mulighed for at aftale nedsat tid. Ansættelse sker alt efter dine erfaringer og kvalifikationer som fuldmægtig eller specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg.   
 
Ansøgning 
Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevante eksamensbeviser elektronisk via KU's jobportal ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i opslaget, så den er os i hænde senest kl. 23.59 fredag den 25. maj 2018. 
Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 23. Kandidater, der går videre til 2. samtalerunde skal påregne, at 2. samtale foregår i uge 24. Der kan mellem 1. og 2. samtalerunde eventuelt blive tale om gennemførelse af testforløb hos ekstern konsulent. 
 
Yderligere oplysninger 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Sektionsleder Steen Eggert Fich på tlf. 93 56 57 71 eller mail: steen.fich@adm.ku.dk  
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Tiltrædelse den 1. august 2018 
 
Om Campus Service, Københavns Universitet  
CAS ligger i Store Kannikestræde i Indre By og består af 55 medarbejdere fordelt på fire sektioner: Vedligehold, Udvikling & Byggeri, Drift & Digitalisering samt Økonomi & Administration. 
 
CAS sætter en ære i at skabe fysiske rammer af høj kvalitet ved at inddrage brugere, myndigheder og samarbejdspartnere i de forskellige projektfaser. 
 
Læs mere på vores hjemmeside eller på LinkedIn 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 25-05-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Campus Økonomi og Administration

Søg i stillinger