Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende søges til International Uddannelse & SU, Uddannelsesservice, Københavns Universitet

International Uddannelse & SU (IUS) på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse med tiltrædelse 1. juli 2018 eller snarest derefter.  
 
Om os  
Københavns Universitet (KU) arbejder målrettet med at styrke internationaliseringen af vores uddannelser. Det gør vi ved bl.a. at tiltrække dygtige internationale studerende og ved at øge antallet af studerende på studieophold i udlandet. Internationaliseringsindsatsen går på tværs af universitetet, og det kræver derfor et godt samarbejde om indsatserne.  
 
International Uddannelse og SU (IUS) er en sektion i Uddannelsesservice i KU’s Fællesadministration. Vi arbejder bl.a. med studentermobilitet og stipendier, internationale samarbejdspartnere, delegationsbesøg og generel internationalisering af KU’s uddannelser. Derudover varetager vi SU-administration til KU’s studerende. Vi er et videnscenter, der udvalgs- og ledelsesbetjener og understøtter fakulteterne på det internationale uddannelsesområde. Læs mere om IUS’ arbejdsområder indenfor internationalisering på www.international.ku.dk og om Uddannelsesservice på www.us.ku.dk.  
 
Arbejdsopgaver  
Stillingen indeholder både administrative opgaver inden for udveksling af studerende til og fra KU og opgaver i samarbejde med programkoordinatoren for University of California Study Center ved KU.  
 
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:   
  • Administration af Facebookgrupper og Instagramprofil i relation til Københavns Universitets udvekslingsaftale med University of California.  
  • Assistere med planlægning og afholdelse af sociale arrangementer for studerende fra University of California.  
  • Opdatering af informationsdokumenter om KU’s partneruniversiteter  
  • Bistå med klargøring af ansøgningsmateriale og behandling af ansøgninger fra KU studerende, der søger udvekslingsophold  
  • Bistå med afrapportering af udlandsophold  
Kvalifikationer
Vi ønsker stillingen besat af en selvstændig og engageret studerende med interesse for at arbejde med administrative processer og sagsbehandling, og som har erfaring i at arbejde med sociale medier. Det er en fordel, hvis du har egen erfaring fra studie- eller praktikophold i udlandet.  
 
Gode engelskkundskaber – både i skrift og tale – er nødvendige. Det er vigtigt, at du er effektiv, har ordenssans og overblik i forhold til administrative processer.  
 
Vi tilbyder:
  • 14 timers arbejde om ugen fordelt på faste arbejdsdage  
  • Løn efter gældende HK-overenskomst  
  • Løbende intern videndeling og oplæring  
  • En afvekslende arbejdsdag i et dynamisk kontor  
  • Tæt samarbejde med kollegaer i kontoret  
 
Ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK/STAT. Minimumstimelønnen er 121,06 kr. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.  
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.  
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte University of California Programkoordinator Katrine Samson Heller på tlf. 35 32 04 11 eller Specialkonsulent Anne Bruun på tlf. 35 32 38 92.  
  
Ansøgning skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Vi beder om en motiveret ansøgning, CV, kopi af seneste eksamensudskrift samt evt. relevante udtalelser.  
 
Ansøgningsfrist: Søndag den 3. juni 2018  
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i midt juni.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.  
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Katrine Samson Heller
E-mail: khel@adm.ku.dk

Kontakt

Anne Bruun
E-mail: abru@adm.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 03-06-2018
Ansættelsesdato: 01-07-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Uddannelsesservice

Søg i stillinger