Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

STUDENTERSTUDIEVEJLEDER SØGES til Studievejledningen på Institut for Statskundskab

Institut for Statskundskab søger en ny studenterstudievejleder. Som studievejleder vil du få et job, der er kendetegnet ved stort ansvar, varierende arbejdsopgaver, mulighed for personlig udvikling og gode kollegaer. Du vil indgå i et team bestående af to studenterstudievejledere og to fuldtidsvejledere, der planlægger, koordinerer og løser arbejdsopgaverne i fællesskab.  
 
Som studievejleder vil du:  
 • Vejlede studerende på Institut for Statskundskab i muligheder, rammer og regler.  
 • Få del i ansvaret for at Studievejledningen leverer vejledning på et højt niveau.  
 • Mulighed for at udvikle ideer på vejledningsområdet og føre disse ud i livet.  
 • Få indsigt i lovgivningen på uddannelses- og forvaltningsområdet.  
 • Indgå i et tæt samarbejde med studieadministrationen og studieledelsen.  
 • Lære at navigere i en kompleks organisation med mange forskellige samarbejdspartnere.  
Det er helt centralt, at du er åben og tillidsvækkende og kan håndtere at være i samtaler med personer, som har det svært. Du skal have interesse for studiemæssige forhold og have lyst til at arbejde for at forbedre dem. Da stillingen indebærer en høj grad af selvstændighed er det vigtigt, at du kan tage ansvar og bevare overblikket på hektiske arbejdsdage. Samtidig er Studievejledningen en lille enhed hvor alle opgaver koordineres og løses internt. Derfor skal du også være fleksibel og kunne indgå i et tæt samarbejde.  
 
Det forventes i øvrigt:  
 • At du er studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og har kendskab til studiemiljøet ved Institut for Statskundskab.  
 • At du er flydende i mundtligt og skriftligt engelsk såvel som dansk.  
 • At du er fleksibel i forhold til arbejdstider – herunder at du har mulighed for at deltage i møder, oplæg og seminarer uden for Studievejledningens åbningstid.  
 • At du kan håndtere at have forskellige roller på universitetet.  
Vi tilbyder dig at:  
 • Få skærpet dine formidlingsevner gennem oplæg for større grupper.  
 • Blive uddannet som faglig vejleder og have mulighed for at tage kurser i mundtlig formidling, hjemmesideredigering med mere.  
 • Et velfungerende og åbent arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til individuel udvikling.  
 • Mulighed for at skærpe kompetencer indenfor vejledningsteknikker, facilitering og koordinering af større arrangementer.
Ansøgning mv.  
Ansøgning skal sendes via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Vi beder om en motiveret ansøgning, CV, kopi af seneste eksamensudskrift samt evt. relevante udtalelser.  
 
Du bedes i din ansøgning kort redegøre for dine fremtidsplaner på studiet herunder praktikophold, studieophold i udlandet eller lignende.  
 
Stillingen opslås med tiltrædelse pr. 1. august 2018. Stillingen er normeret til 48-64 timer månedligt. I august vil der være oplæring. Der udbetales ikke løn til studievejlederne i juli, da der er sommerferie. Arbejdsbelastningen vil være varierende, og vil så vidt muligt kunne tilpasses efter eksaminer.  
 
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund for studenterundervisere (SUL). Lønnen er 189,25 kr. i timen plus pension og feriepenge.  
 
I Studievejledningen vejleder vi en meget blandet gruppe studerende med vidt forskellige behov.  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Der er ansøgningsfrist d. 1. juni 2018. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 25. Ansøg her.  
 
Spørgsmål i forbindelse med stillingen rettes til Studievejledningen lokale 5.1.38, studievejl@ifs.ku.dk eller på tlf. 35 32 33 65.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-06-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Afdeling/Sted: Institut for Statskundskab

Søg i stillinger