Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Klinikassistent - Odontologisk Institut

Odontologisk Institut (Tandlægeskolen), Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en klinikassistent til ansættelse 23. august 2018. 
 
Stillingen har en tjenestetid på 37 timer om ugen i de perioder, hvor skolen har åbent, hvilket svarer til en ansættelse på 192 dage om året eller 32,59 timer/uge. 
 
Arbejdstiden er fordelt: Mandag til torsdag kl. 7.45-15.15 og fredag kl. 7.45-14.45. 
 
Om Odontologisk Institut 
 
Odontologisk Institut ligger på Panum Instituttet og har ca. 450 studerende indskrevet ved tandlægestudiet. De tandlægestuderende undervises på instituttets store undervisningsklinik, der består af ca. 200 behandlingsunits. 
 
Instituttet er opdelt i en kliniksektion, 2 videnskabelige sektioner, en administration og Specialtandlægeuddannelsen i ortodonti. Desuden råder instituttet over en laboratorie- og værkstedsfaciliteter. 
 
Arbejdsopgaver 
 
Arbejdsopgaverne omfatter almindeligt klinikassistentarbejde, herunder digital røntgenoptagelse, optagelse af kliniske fotos, sterilisationsarbejde og daglig rengøring af behandlingsenheder m.v. 
 
Desuden medvirker klinikassistenterne på undervisningsklinikken ved vejledning af tandlægestuderende og forestår den praktiske del af uddannelsen af de på skolen ansatte klinikassistentelever. 
 
Kvalifikationer 

Du skal være uddannet klinikassistent med bred erfaring inden for området. Du skal beherske dansk i skrift og tale. Vi lægger vægt på humor, gode samarbejdsevner, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed. 
 
Vi tilbyder 

  • En dynamisk arbejdsplads 
  • Spændende og forskelligartede opgaver 
  • Gode kolleger og et uformelt arbejdsmiljø 

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat). Ansættelsen sker som klinikassistent med indplacering i løngruppe 2, trin 02, hvor basislønnen ved ansættelse 32,59 timer om ugen for tiden udgør 21.820,32 kr. om måneden. 
 
Spørgsmål 

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte: 
Klinikchef Anne Havemose Poulsen på telefon 35 32 66 92 eller e-mail: ahap@sund.ku.dk  
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 
 
Send din ansøgning og relevante bilag (eksamensbevis, CV, anbefalinger etc.) ved at klikke på nedenstående link. 
 
Frist for ansøgninger er den 8. juni 2018. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 08-06-2018
Ansættelsesdato: 23-08-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Tandlægeskolen

Søg i stillinger