Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Timelønnet laboratorieassistent

Laboratorieassistent til SCIENCE Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Sektion for Plantebiokemi, Københavns Universitet 
 
Sektion for Plantebiokemi ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en studerende som timelønnet laboratorieassistent med tiltrædelse 1 august 2018.  
 
Om os: 
Sektionen består af 6 aktive forskningsgrupper med over 50 forskere og studerende som arbejder med planternes metabolisme og udvikling. Vores vision er at opbygge ny viden til gavn for samfundet ved at tilbyde innovative løsninger inden for bæredygtig produktion af farmaceutiske stoffer og plantebekyttelsesstrategier samt udvikling af nye afgrøder. Du kan læse mere om sektion for plantebiokemi på: http://plen.ku.dk/english/research/plant_biochemistry/

Arbejdsopgaver: 
Stillingen som laboratorieassistent er en servicefunktion i sektionen og laboratorieassistenternes arbejde er et vigtigt bidrag til det fortsatte flow i forskningen. 
Dine arbejdsopgaver omfatter:
  • Fremstilling af vækstmedier, buffere og standardopløsninger til brug i laboratorierne 
  • Opvask af laboratorieglas-/plastik 
  • Håndtering af GMO laboratorieaffald 
  • Forefaldende laboratorierelaterede opgaver efter aftale 
Vi forventer: 
  • Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse
  • Du skal være serviceminded, udvise stor ansvarlighed og høj fleksibilitet
  • Du skal have gode dansk- og engelskkundskaber
  • Det forventes at du er i stand til at arbejde selvstændigt uden supervision
Har du allerede arbejdet på Institut for Plante- og Miljøvidenskab eller har erfaring fra tilsvarende eller lignede job er det at foretrække. 
 
Vi tilbyder:  
Et fleksibelt job der er foreneligt med din studieaktivitet. Arbejdets omfang og karakter kan du være med til skabe og have indflydelse på i samarbejde med laboratoriekoordinator og anden laboratorieassistent.
 
Løn og ansættelsesforhold: 
Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). 
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 7,5 timer. Minimumstimelønnen er kr. 121,06.
 
Din ansøgning: 
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 29 maj 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 23. 
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Yderligere spørgsmål: 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Tilla Engelsted, tile@plen.ku.dk
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. 
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/ 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Tilla Augusta Engelsted
E-mail: tile@plen.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 29-05-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Sektion for Plantebiokemi

Søg i stillinger