Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborantpraktikant

Er du vores nye kollega? 
 
Ved Faggruppe Medicin & Kirurgi, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU ønskes en stilling som laborantpraktikant besat fra den 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timers ugentlig arbejdstid. Stillingen er en uddannelsesstilling og udløber den 31. august 2019.  
 
Institut for Klinisk Veterinærmedicin bidrager gennem undervisning, forskning og vidensformidling indenfor det veterinærkliniske område til uddannelse af veterinærer i Danmark og til den forskningsbaserede udvikling af veterinær klinisk praksis. Størstedelen af vores forskning og undervisningsaktiviteter udgår fra vores to dyrehospitaler, Universitetshospitalet for Store Husdyr som er beliggende i Taastrup, og Universitetshospitalet for Familiedyr som ligger på Frederiksberg. Vi beskæftiger ca. 180 personer (årsværk), hvoraf ca. 1/3 er ansat som videnskabelig medarbejder/specialist og 2/3 er ansat i Universitetshospitalerne som enten dyrlæge, dyrepasser eller veterinærsygeplejerske.   
 
Om os
Vi er et servicelaboratorium, der beskæftiger to laboranter og 1 laborantpraktikant. Vi er tilknyttet Universitetshospitalet for Store Husdyr i Taastrup, der danner rammen om uddannelse af dyrlæger og ph.d. studerende. Hospitalet er et henvisningshospital og har ca. 1600 heste og 250 køer indlagt om året. På laboratoriet modtager vi dagligt prøver fra patienterne, hvorpå vi udfører hæmatologiske, cytologiske og parasitologiske undersøgelser. Der kan dagligt være op til 200 dyrlægestuderende i hospitalet, inddelt på forskellige kurser, som alle har adgang til vores studenterlaboratorium. Her yder vi løbende en del supervision, og undervisning ad hoc samt planlagte egne kurser. En del af vores tid går desuden med deltagelse i planlægning af og udførelse af forskningsprojekter sammen med afdelingens videnskabelige personale. Under disse forsøg, assisterer vi både i laboratoriet og ved evt. dyreforsøg. Vores forskningsprojekter er primært inden for håndtering af blod- og cytologiskeprøver samt en masse spændende indenfor PCR området.  
 
Arbejdsopgaver 
Vi kan tilbyde et varieret og spændende praktikforløb indenfor det biologiske fagområde. Du vil få et godt indblik i driften af vores laboratorium, både hvad angår arbejdsmiljø, planlægning, undervisning, prøvehåndtering, kontrol og kalibrering af udstyr, rengøring, indkøb og budget. Du vil som elev være en synlig del af vores gruppe og fra starten have selvstændige små arbejdsområder. Da størstedelen af vores prøver aflæses ved mikroskopi, vil du desuden få tildelt eget mikroskop, hvortil du vil opnå en del rutine. Arbejdsmiljøet er en vigtig del i vores hverdag og vil give dig en god rutine indenfor risikovurdering, kemikaliehåndtering, mærkning og affald. Ved at assistere ved undervisning af vores dyrlægestuderende, vil du få rig mulighed for at træne din formidling af viden. 
Der vil være mulighed for at deltage i mindre praktikophold i hospitalet, små leverandørkurser samt 1 ugers praktik i eksternt laboratorium.  
 
Kvalifikationer  
Der lægges særlig vægt på, at den nye laborantpraktikant:  
· Er omhyggelig og observerende. 
· Er mødestabil og energisk. 
· Er forberedt på at assistere ved undervisning. 
· Er forberedt på håndtering af biologisk prøvemateriale fra dyr. 
· Har gode samarbejdsevner, positiv indstilling og godt humør  
· Bestået den obligatoriske skoledel af erhvervsakademiuddannelsen indenfor laboratorieområdet.  
· Har lyst til at blive en del af et lille team med stor arbejdsglæde  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for laboranter (HK).  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle, uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål om stillingen kan stilles til laboratoriekoordinator Tina Roust på tlf.nr. 35 33 28 35 eller 30 58 99 57, roust@sund.ku.dk.  
 
Ansøgning m.v.:  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen. Når du finder opslaget på KU’s jobportal vil der være en ”udfyld ansøgningsformular” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er 24. maj 2018.
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Tina Roust

Info

Ansøgningsfrist: 24-05-2018
Ansættelsesdato: 01-09-2018
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger