Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Timelønnet betjentafløsere til receptionen

Ved Institut for Klinisk Veterinærmedicin, Universitetshospitalet for Familiedyr ønskes 3 timelønnet betjentafløsere ansat pr. 1. august 2018 til afløsning i dyrehospitalets reception. Stillingen har ingen fast ugentlig arbejdstid, men vil være ved behov for ekstra personale ifm sygdom, møder eller lignende. Vagterne vil primært ligge i dagtid i tidsrummet 7:50-16:30 og kan enten være hele- halve- eller enkelte timer hen over dagen. 
 
Arbejdsopgaver: 
Arbejdsopgaverne vil være afløsning i hospitalets receptionen. Arbejdsopgaverne består af indskrivning og hjemsendelse af patienter, klientkommunikation, fakturering og arkivering samt salg af foder og plejemidler, samt almindelig forefaldende arbejde. 
 
Kvalifikationer: 
Du skal gerne være dyrlægestuderende, men mulighed for at tage vagter i dagstid. Det er en fordel at du har kendskab til smådyrspraksis. Du skal kunne trives i en travl og uforudsigelig dagligdag. Det er en også fordel, hvis du har kendskab til TANG, som er vores journalsystem.  Der vil blive lagt særlig vægt på, at du er initiativrig, udadvendt, engageret og service-orienteret.  
 
Du tilbydes: 
En stilling, hvor du bliver en del af et godt og dynamisk arbejdsmiljø, i en spændende virksomhed i stor vækst. Universitetshospitalet for Familiedyr er en del af Institut for Klinisk Veterinærmedicin, med ca. 100 ansatte. Vores primære formål er, at uddanne dyrlægestuderende i deres kliniske færdigheder, at forske i familiedyrs sygdomme samt at fungere som henvisningshospital for vores praktiserende dyrlægekolleger. Til dette formål har vi et universitetshospital med ca. 20.000 årlige patientforløb. 
 
Løn- og ansættelsesforhold:
Stillingen besættes i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og 3F København. Timelønnen er kr. 141,22 (1. december 2017-niveau).
 
Hvis du er studerende, vil din ansættelse ophøre, når du ikke længere er indskrevet og aktiv studerende.
 
Spørgsmål: 
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til veterinærsygeplejerske Kirsten Joy Tester på mail kjt@sund.ku.dk.
 
Ansøgning m.v:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen. Når du finder opslaget på KUs jobportal, vil der være en ”Send ansøgning” knap, som du skal anvende til fremsendelse af ansøgningen. Ansøgningen skal være bilagt CV, og dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er den 7/6 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne efter ansøgningsfristen. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrun til at søge stillingen.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Kirsten Joy Tester
E-mail: kjt@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 07-06-2018
Ansættelsesdato: 01-08-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Klinisk Veterinærmedicin

Søg i stillinger