Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studentermedhjælper til Data Science Lab

Data Science Lab på Institut for Matematiske Fag, Københavns Universitet søger 1-2 studentermedhjælpere med tiltrædelse efter aftale.  
 
Om os  
Data Science Lab samarbejder med og rådgiver forskere og studerende fra andre institutter på SCIENCE. Vi hjælper med dataanalyser og bidrager til videnskabelige artikler. Data Science Lab er et samarbejde mellem Institut for Matematiske Fag (MATH) og Datalogisk Institut (DIKU). Læs mere på http://www.datalab.science.ku.dk
Din ansættelse vil være på MATH, med en arbejdstid på op til 8 timer per uge (afhængig af mængden af opgaver).  
 
Arbejdsopgaver  
Arbejdsopgaverne vil være at bidrage til at udføre statistiske analyser og bidrage til at udarbejde materiale til brug ved rådgivning. Arbejdet udføres under vejledning af laboratoriets ansatte.  
 
Vi forventer  
Ved ansættelsen vil der blive lagt vægt på/vil det være en fordel, at du  
 
• har erfaring med anvendt statistik, fx fra dit studie eller tidligere studiejob  
• kan formidle statistiske resultater til personer fra andre fagområder, både skriftligt og mundtligt og både på dansk og engelsk  
• har erfaring med statistikprogrammet R via studiet  
• er studerende på et relevant studie med mindst et år tilbage af uddannelsen  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Ansættelse sker som studentermedhjælp efter overenskomst med HK med en timeløn på 121,06-127,01 afhængig af anciennitet. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 8 timer.  
 
Din ansøgning  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 1. juni 2018.  
 
Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Yderligere spørgsmål  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Helle Sørensen (helle@math.ku.dk).  
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.  
 
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/ 
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 01-06-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Universitetsparken 5, 2100 Kbh Ø

Søg i stillinger