Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Student til Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet

 
Kan du lide at have travlt og have flere bolde i luften på samme tid? Er du venlig, imødekommende og omhyggelig med dit arbejde? Så er stillingen som timelønnet student i Uddannelsesservice måske noget for dig.  
 
Arbejdsopgaver:  
Som student hos Uddannelsesservice ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet bliver du en integreret del af sagsbehandlingsteamet, som primært behandler dispensations- og meritansøgninger fra studerende. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at skrive afgørelser til de studerende samt at sende meritansøgninger i høring hos studienævnene. Stillingen har derfor relevans for studerende med en særlig interesse i forvaltningsret.  
 
Vi forestiller os at du:  
• læser jura eller anden relevant samfundsvidenskabelig uddannelse med min. 2 år tilbage af studiet  
• er venlig, imødekommende og fleksibel  
• er omhyggelig med øje for detaljer  
• har interesse for forvaltningsret og en generelt interesse for offentlig forvaltning  
• har flair for IT og er hurtig til at lære nye IT systemer at kende  
 
Løn og ansættelsesvilkår:  
Arbejdstiden er i gennemsnit 10 timer om ugen. Uddannelsesservice er fleksibel mht. eksamensperioder, hvor der er forståelse for, at der i perioder arbejdes mindre. Til gengæld forventes, at der også er fleksibilitet den anden vej i pressede perioder. Timerne vil som udgangspunkt være fordelt på to dage om ugen.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK/STAT. Minimumstimelønnen pr. 1. december 2017 er 121,06 kr. 
 
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.  
 
Yderligere oplysninger:  
Har du spørgsmål, kan du kontakte teamleder Astrid Dybdahl Ovesen (tlf: 35 33 44 30, mail: astrid.ovesen@jur.ku.dk)  
 
Ansøgningen:  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift ved at gå ind på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 29. maj 2018.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 _________________________________________________________________________________________________________ 
  
Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet omfatter ca. 75 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 50 ph.d.-studerende samt ca. 80 administrative medarbejdere. Desuden er der ca. 450 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 29-05-2018
Afdeling/Sted: Det Juridiske Fakultet

Søg i stillinger