Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Laborant til Center for Translational Neuromedicine

Beskrivelse af forskningsgruppe:
Vores forskningsgruppe består af 30 forskere og studerende. Vi er del af Center for Translational Neuromedicine under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.Vi har adresse på Panum. Centeret indbefatter moderne laboratorier og faciliteter inden for neurovidenskab.  
Vi forsker i det centrale nervesystem med fokus på gliacellers basale biologi (særligt astrocytter) og deres rolle i neurologiske neuropsykiatriske sygdomme såsom slagtilfælde, rygmarvsskader, epilepsi, sklerose, depression og skizofreni. Formålet er at definere nye strategier inden for behandling af sygdomme, der indebærer dysfunktion af astrocytter.  
 
Mere information om CTN kan findes her: http://ctn.ku.dk. 
 
Stillingsbeskrivelse:
Vi søger en erfaren forsøgsdyrslaborant til forsøg på gnavere samt alment laboratoriearbejde. Arbejdet består i praktisk planlægning og klargøring til eksperimentelle dyreforsøg, håndtering af gnavere, vedligeholdelse og opsyn med forsøgsdyrsområder. Der forekommer analytiske arbejdsopgaver i laboratoriet, eksempelvis ELISA, HPLC, PCR og imumhistokemi.
 
Til stillingen knyttes ansvar for vedligeholdelse af kemikalieregistrering samt andre lettere kontoropgaver. 
 
Du kan se frem til et spændende og afvekslende forskningsmiljø blandt unge og engagerede kollegaer fra mange nationaliteter. Stillingen giver dig mulighed for at sætte dit personlig præg på laboratoriet. 
 
Dine primære arbejdsopgaver til være: 
 • Indgå i eksperimentelle forsøg og operationer, herunder  indlæggelse af katetere, mikrodialyseoperationer, kraniale vinduer samt CM-kanuleringer. Blodprøveopsamling og vævudtagelse kan også forekomme 
 • Modtagelse af dyr i staldområder, hente og bringe dyr mellem forskellige staldafsnit, sørge for at alle bure og dyr er korrekt mærket 
 • Vedligeholdelse og bortskafning af biologisk affald samt opsyn med forsøgsdyrs områderne. 
 • Kemibrugskoordinator 
 • Andre forefaldende opgaver efter aftale med centerets lab manager 

Det analytiske arbejde vil omfatte primær HPLC-analyser af mikrodialyseprøver, ELISA og PCR. 
Der vil være stor mulighed for at tilegne sig ny viden på en række andre analyser, der anvendes i laboratoriet. 
Der vil desuden være nogle konkrete opgaver såsom hjælp til at vedligeholde registre, herunder registrering af kemikalier ved hjælp af Kemibrugprogram, indtastning af data, vedligeholdelse af medicinlager, som alle vil blive del af den daglig rutine. 

 
Kvalifikationer:
 • Du er uddannet laborant eller veterinærsygeplejeske med erfaring inden for forsøgsdyr. Du skal have erfaring inden for alment laboratorie arbejde. HPLC og PCR vil være en fordel. 
 • Da afdelingen er præget af et stort international forskningsteam, vil meget kommunikation være på engelsk. Det vil derfor være en fordel, at du kan forstå og tale/læse engelsk. 
 • Det er vigtigt, at du har gode kommunikations og sammenarbejdsevner, samt et du arbejder struktureret og evner at arbejde selvstændigt. Du skal være rolig og praktisk i din omgang med dyr.  
 
CTN er bedst karakteriseret ved at være ungt, dynamisk og til tider hektisk. Du skal derfor trives med et arbejde, hvor de fleste dage er forskellige, og hvor du holder hovedet koldt. Du skal have lyst til at være med til at skabe ordentlige rammer for laboratoriet. Du skal være proaktiv, hurtigt kunne se muligheder og opsøge løsninger.  
 
Startdato: 
1. juli 2018 eller snarest muligt. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/STAT).   
 
Lønindplacering vil som minimum være i løngruppe 4, hvor grundlønnen udgør 27.841,33 kr./mdr. Derudover forhandles tillæg efter kvalifikationer.
 
Stillingen er en fast stilling. Stillingen er fuldtid (37 t/u) med en fleksordning, der giver mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdstid efter aftale. 
 
Ansøgningen skal indeholde: 
 •  Motiveret ansøgning 
 •  Curriculum vitae 
 •  Navn på to referencer  
 
Kontaktperson:
Lab manager Pia Weikop, pia.weikop@sund.ku.dk. 
 
Ansøgningsfrist 

Tirsdag den 29. maj 2018. Ansøgninger efter denne dato vil ikke blive taget i betragtning.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 29-05-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: CTN

Søg i stillinger