Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Midlertidig stilling til processer og dokumentation til Københavns Universitet

I forbindelse med konsolideringen af KU-IT søger Københavns Universitet en midlertidig ansat til at hjælpe med dokumentation og udarbejdelse af processer særligt indenfor it-sikkerhed. Stillingen løber i et ½ år fra ultimo juni eller snarest herefter. 
 
Københavns Universitet har vedtaget en ambitiøs digitaliseringsstrategi, der er med til at udvikle universitetets tilbud til forskere og studerende, effektivisere de administrative processer og understøtte universitetets relationer i ind- og udland. 
 
Som midlertidigt ansat får du en rolle i den fortsatte udvikling af it-organisationen på Københavns Universitet med fokus på udarbejdelse af processer indenfor særligt it-sikkerhed. 
 
Du bliver en del af KU-IT sektionen for Basisservices, hvor du refererer til gruppelederen i it-sikkerhed og processer. It-sikkerhed og procesgruppen består i dag af 11 medarbejdere. I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med proces- og informationssikkerhedsmedarbejdere, it-teknikkere og andre nøglemedarbejdere på tværs af Københavns Universitets fællesadministration og fakulteter. 
 
Dine opgaver vil være varierende og omfatter bl.a.: 
 • Bistå med at dokumentere processer på blandt andet it-sikkerhedsområdet. 
 • Konsolidere den eksisterende dokumentation i KU-IT. 
 • Medvirke til at udarbejde procedurer og kontroller for KU-IT, i henhold til ISO 27001-standarden. 
 • Ad-hoc opgaver i forbindelse med brugeradministration. 
Vi søger en kandidat der opfylder flest muligt af følgende krav: 
 • Relevant erfaringsmæssig baggrund inden for arbejdet med procedure og processer i en it-afdeling.  
 • Kendskab til Security Information & Event Management (SIEM) løsninger, gerne Event tracker. 
 • Kendskab til Service management værktøj, gerne HP-service manager. 
 • Kendskab til dokumentationsplatforme, gerne MS SharePoint. 
 • Evne til at komme i mål med opgaverne.  
 • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne. 
 • Gode kommunikative evner både i forhold til ledelse, kolleger og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.  
KU-IT 
Københavns Universitet er inde i en spændende forandringsproces med fokus på digitalisering og it-understøttelse af universitetets kerneområder inden for uddannelse, forskning og formidling på højeste internationale niveau. 
KU-IT leverer it-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør og 5 sektionschefer samt 18 gruppeledere. Vi er ca. 250 ansatte fordelt på drift, udvikling og projekter. Vores resultater nås i et uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.  
 
KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater. 
 
På http://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip der fortæller lidt om KU som it-arbejdsplads. 
 
Spørgsmål:  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Kim Johansen, tlf. 23 83 99 29, e-mail koj@science.ku.dk 
 
Ansøgning m.v.:  
Lyder dette som jobbet for dig? Så send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 31. maj 2018. Stillingen er på 37 timer om ugen. Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller PROSA med mulighed for at forhandle et tillæg efter kvalifikationer.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 31-05-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: KU-IT

Søg i stillinger