Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

It-sikkerhedsmedarbejder til Københavns Universitet

Brænder du for it-sikkerhed, har du en dyb it-teknisk forståelse der gør dig i stand til at forstå og forebygge sikkerhedsrisici på it-infrastruktur, har du lyst til at bygge nye services op og levere resultater? Vil du være med til at drive IT på en af Danmarks største arbejdspladser? Så er du måske vores nye it-sikkerhedsmedarbejder. 
 
Københavns Universitet har vedtaget en ambitiøs digitaliseringsstrategi, der er med til at udvikle universitetets tilbud til forskere og studerende, effektivisere de administrative processer og understøtte universitetets relationer i ind- og udland. 
 
Som vores nye it-sikkerhedsmedarbejder får du en nøglerolle i den fortsatte udvikling af it-organisationen på Københavns Universitet med et øget fokus på it-sikkerhedsområdet.  
 
Du bliver en del af KU-IT sektionen for Basisservices, hvor du refererer til gruppelederen i it-sikkerhed og processer. It-sikkerhed og procesgruppen består i dag af 11 medarbejdere. I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med proces- og informationssikkerhedsmedarbejdere, it-teknikkere og andre nøglemedarbejdere på tværs af Københavns Universitets fællesadministration og fakulteter. 
 
Dine opgaver vil være varierende og omfatter bl.a.: 
 • Bistå KU-IT’s ledelse i arbejdet med at udvikle, modne og formidle it-sikkerhedsområdet. 
 • Sikre samspillet mellem it-sikkerhed og it-udvikling, it-drift og it-support.  
 • Rådgive forskere og ansatte i forhold til deres spørgsmål om it-sikkerhed. 
 • Udarbejde procedurer og kontroller for KU-IT, i henhold til ISO 27001-standarden. 
 • Udarbejde og vedligeholde risikoanalyse inden for it-sikkerhed i forhold til såvel strategiske som interne it-projekter.  
 • Holde overblik over den samlede it-sikkerhedssituation, herunder løbende opfølgning med sektionsledere, gruppeledere, projektledere og andre interessenter på KU og i KU-IT.  
 • Fastsætte og følge op på relevante KPI’er for it-sikkerhed m.v. 
 • Udvikle og drive nye og eksisterende IT-sikkerhedsløsninger.  
 • Forestå forensic og udarbejdelsen af it-sikkerhedsindberetninger i forhold til it-sikkerhedsbrud. 
 • Foretage interne test med scannings- og penetrations-værktøjer såsom Nmap og Nessus. 
Jobbet spænder bredt over alle discipliner inden for it-sikkerhed. Vi søger en kandidat der opfylder flest muligt af følgende krav: 
 • Relevant teoretisk/erfaringsmæssig baggrund inden for it-sikkerhedsområdet.  
 • Erfaring med Security Information & Event Management (SIEM) løsninger. 
 • Kendskab til persondataforordningen (GDPR) og generel indsigt i regulativer inden for it-området, således at der kan sparres omkring den lovgivningsmæssige side. 
 • Gennemslagskraft og evne til at komme i mål med opgaverne.  
 • Erfaring med projektledelse. 
 • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne. 
 • Gode kommunikative evner både i forhold til ledelse, kolleger og i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.  
 • God teknisk forståelse for og erfaring med opgaver og processer i en it-afdeling. 
KU-IT 
Københavns Universitet er inde i en spændende forandringsproces med fokus på digitalisering og it-understøttelse af universitetets kerneområder inden for uddannelse, forskning og formidling på højeste internationale niveau. 
KU-IT leverer it-services til hele universitetet og ledes af en vicedirektør og 5 sektionschefer samt 18 gruppeledere. Vi er ca. 250 ansatte fordelt på drift, udvikling og projekter. Vores resultater nås i et uformelt samarbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.  
 
KU-IT er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater. 
 
På http://it.ku.dk/it-jobs/ findes en samling filmklip der fortæller lidt om KU som it-arbejdsplads. 
 
Spørgsmål:  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Kim Johansen, tlf. 23 83 99 29, e-mail koj@adm.ku.dk 
 
Ansøgning m.v.:  
Lyder dette som jobbet for dig? Så send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er Universitetet i hænde senest den 4. Juni 2018 
 
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller PROSA med mulighed for at forhandle et tillæg.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 04-06-2018
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: KU_IT

Søg i stillinger