Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

5 kontorelever til Det Humanistiske Fakultet

5 nye kontorelever søges på Københavns Universitet – Søndre Campus

Det Humanistiske Fakultet på Søndre Campus søger 5 kontorelever til ansættelse den 1. september 2017. Vil du være med i det nye elevteam?

Du bliver en del af et arbejdsmiljø med kontoradministration, undervisere, forskere og studerende. Som elev hos os får du en 2-årig elevtid i et spændende og travlt universitetsmiljø, som afsluttes med en kontoruddannelse, der har specialet offentlig administration, og som giver dig kompetencer til at arbejde i den offentlige forvaltning.

Du kommer til at arbejde med
•Servicering af studerende, undervisere og forskere

•Studieadministrative opgaver, fx planlægning af undervisning og eksamen, behandling af ansøgninger og lettere sagsbehandling

•Mødetilrettelæggelse og referatskrivning

•Oplæring i de elektroniske administrative systemer

•Journalisering

•Opgaver inden for økonomi

Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi vil tilrettelægge din praktiktid, så du får mulighed for at opdage, hvilke administrationsopgaver du brænder for. Desuden får du gode muligheder for at komme på kursus under din praktik, både hvis du ønsker studie- eller erhvervsrettet påbygning til din uddannelse. Vi tilbyder også studietur til Bruxelles som arrangeres af Niels Brock.

Lidt om dig
•Du har bestået enten 2-årig HG eller HHX eller STX, HF eller HTX suppleret med et HGS-forløb, som afsluttes senest den 31. august 2017

•Du interesserer dig for administration inden for det offentlige og vil gerne være på en forskelligartet – og til tider hektisk arbejdsplads

•Du er god til dansk retskrivning

•Du har kendskab til it, økonomi og engelsk

•Vi forventer, at du har ordenssans, er udadvendt, engageret, pligtopfyldende, stabil og serviceminded

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning følger aftalen på Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og Handels- og Kontorfunktionærernes Forbund/Stat. Er du mellem 18 og 24 år er lønnen 13.207,50 kr. pr. måned. Er du fyldt 25 år, er lønnen 19.355,75 kr. pr. måned.
Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.
Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte fakultetets elevkoordinator Susanne Kirst, tlf.: 5129 8465 – mail: ski@hum.ku.dk.

Din ansøgning
Send elektronisk ansøgning, bilagt CV samt dokumentation for uddannelse ved at klikke på "SØG STILLINGEN" knappen i opslaget på http://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskingsunderstoettende-stillinger/elever-og-praktikanter /
Ansøgningen skal være universitetet i hænde senest den 10. april 2017. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 16, 17 og 18.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vores arbejdsplads
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine 37.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa. Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk.

Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk
Vi bor ved Islands Brygge Metrostation.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Susanne Kirst
E-mail: ski@hum.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 10-04-2017
Ansættelsesform: Tidsbegrænset periode
Ansættelsesdato: 01-09-2017
Afdeling/Sted: Fakultetsservice

Søg i stillinger