Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

MEF søger instruktor til AV

Afdeling for Film, Medier og Kommunikation søger instruktor til AV

Afdeling for Film, Medier og Kommunikation søger pr. 1. maj 2017 en instruktor, som kan undervise fagets studerende på av-introforløb og undervejs i studieforløbet ved produktion af av-produktioner samt assistere ved undervisningen i bl.a. Audiovisuel kommunikation. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.

Ansøgeren skal have afsluttet BA-uddannelsen i Film og medievidenskab eller tilsvarende og være erfaren i produktion og redigering i bl.a. ADOBE Premiere samt have kendskab til P2 optageudstyr.

Instruktoren indgår i et team, som planlægger og afvikler introforløb og superviserer under produktion og redigering af de studerendes av-opgaver.

Aflønning
Ansættelsen er omfattet af overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund (SUL). Læs cirkulæret om overenskomst for Studenterundervisere ved universiteter mv.: http://hr.modst.dk/~/media/Circular/2012/007-12.ashx.

Timetallet er i gennemsnit 100 timer pr. semester. Timelønnen er p.t. 206,82 kr.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 31. marts 2017.
Stillingen søges gennem universitetets jobportal: www.jobportal.ku.dk.
Ansøgningen vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser og dokumentation for faglige forudsætninger, herunder oplysning om eventuel tidligere undervisningserfaring.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Spørgsmål kan stiles til studielektor Jesper Koppel, koppel@hum.ku.dk

Vores arbejdsplads

Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk.
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Jesper Koppel

Info

Ansøgningsfrist: 31-03-2017
Ansættelsesform: Tidsbegrænset periode
Ansættelsesdato: 01-05-2017
Afdeling/Sted: Institut for Medier, Erkendelse og Formidling

Søg i stillinger