Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende søges til Sektion International og Kandidatoptag i SCIENCE Uddannelse

SCIENCE Uddannelse varetager administrative opgaver, som har betydning for de studerendes uddannelsesforløb og trivsel på Det Natur- og Biovidenskabelige fakultet på Københavns Universitet (KU). SCIENCE Uddannelse har til huse på Tagensvej 16 og består af 5 sektioner. I Sektion International og Kandidatoptag søger vi en studerende til at hjælpe med varetagelsen af internationale studerende og optag af kandidatstuderende på SCIENCE, med start 18. april 2017 eller snarest derefter. 

Om stillingen
I Sektion International og Kandidatoptag er vi 11 fuldtidsmedarbejdere og to studerende, der blandt andet varetager administrationen af kandidatoptaget på SCIENCE, den ud- og indgående studentermobilitet og dobbeltgradsprogrammer. Vi står desuden for modtagelsen af alle nye internationale studerende og fakultetets mentorprogram. Du bliver en del af et fagligt bredt og internationalt engageret hold af kollegaer, der gerne hjælper hinanden på tværs af opgaver og teams. 

Eksempler på konkrete arbejdsopgaver kan være:

  • Administrativ bistand til håndtering af ansøgninger, herunder beregning af karaktergennemsnit
  • Praktisk hjælp i forbindelse med velkomstprogrammerne for internationale studerende i august
  • At hjælpe med planlægning og afvikling af en større studenterkonference i efteråret, herunder muligvis let webredigering

Derudover vil du efter behov blive bedt om at løse andre forefaldende administrative opgaver. Du vil blive oplært i KUs online ansøgningsportal. 

Om dig:
Du er fleksibel, engageret og serviceminded. Du formulerer dig klart i tale og på skrift på både dansk og engelsk og er god til tal. Det er vigtigt i forhold til denne stilling, at du går meget systematisk til dine opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med administrativ opgavevaretagelse, og vi lægger vægt på, at du har erfaring med at arbejde i Office pakken, inklusive Excel. Det er en fordel hvis du har teknisk flair, eksempelvis erfaring med hjemmesideredigering. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret lønmæssigt efter anciennitet.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig, og du skal være forberedt på at den kan variere over året i forhold til spidsbelastningsperioder. Frem til 1. maj er stillingen på gennemsnitlig 8 timer om ugen, og herefter 12 timer ugentligt, fordelt hen over året på timelønnet basis. Du planlægger dine arbejdstider for hver blok/semester sammen med de faste medarbejdere, så der er balance mellem dine arbejdsopgaver og dit studium. 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor studerende, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katja Sander Johannsen, kjo@science.ku.dk, 3533 3290. 

Ansøgningsfristen er den 30. marts 2017.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 31. marts 2017. Stillingen forventes besat pr. 18. april 2017 eller snarest derefter.

Ansøgning, kopi af studieblad, CV og eventuelle anbefalinger skal sendes via jobsiden på jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). 

Yderligere information
Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.500 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Katja Sander Johannsen

Info

Ansøgningsfrist: 30-03-2017
Ansættelsesform: Tidsbegrænset periode
Ansættelsesdato: 18-04-2017
Afdeling/Sted: Fakultetssekretariatet

Søg i stillinger