Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Incident manager til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet

Drømmer du om en nøgleposition, hvor du for alvor kan sætte alle dine evner og viden inden for incident management i spil? Har du en interesse for it-sikkerhed? Vil du være med i et team, der driver it på SCIENCE og sikrer, at der skabes forretningsmæssig værdi? Lyder det som dig, så send din ansøgning til os. Måske er du den Incident Manager, vi søger, til SCIENCE IT.

Dit nye job
Du bliver en del af SCIENCE IT, som er en del af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet også kaldet SCIENCE. Vi er en it-afdeling med 46 fastansatte som varetager driften og udvikling af et stort og meget varieret it-miljø. Et miljø hvor vi understøtter både Windows, Linux og Mac. Vi supporterer systemer og applikationer på tværs af forretningen, som strækker sig over formidling, undervisning og forskning.

Vi dækker et stort geografisk område men hovedsagligt centralt i København og henvendelser fra mange forskellige typer medarbejdere og studerende på fakultetet. 

Som Incident Manager skal du i tæt samarbejde med kollegaer i hele SCIENCE IT og vores eksterne samarbejdspartnere drive incident processen på tværs af SCIENCE IT og sikre, at den efterleves. Du vil også indgå i arbejdet med at styrke it-sikkerheden på tværs af SCIENCE. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • Overvåge og styre incidentprocessen
 • Være styrende i forbindelse med Major Incidents
 • Dokumentere processer og løsninger
 • Være med til at højne it-sikkerheden på SCIENCE
 • Indgå i projektarbejde omhandlende it-sikkerhed på tværs af organisationen
 • Medvirke til sikker implementering af nye systemer ind i supporten

Du bliver en del af en arbejdsplads, med tæt brugerkontakt og en stemning præget af faglig nysgerrighed og et fælles ønske om at være de bedste på vores felt.

Vi forventer du har en it-faglig uddannelse og uddannelse i ITIL processerne samt gerne nogle års driftserfaring fra en it-afdeling. Du skal have kompetencer inden for nedenstående: 

 • Stærk i at tænke processer og strukturer
 • Evne at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og analysere disse i detaljen
 • Formidle løsninger på en præcis og enkel måde til dine kollegaer
 • Du kan bevare roen i pressede situationer
 • Kendskab til Windows-, Mac- og Linux-klienter samt forståelse for netværk, serverdrift og AD
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Beherske dansk i såvel skrift som tale
 • Gøre dig forståelig på engelsk i såvel skrift som tale 

Som kollega er du hjælpsom og medspillende og fuld af energi, som du gerne deler ud af til andre.

Glæd dig til et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde i en travl og dynamisk organisation. Vi er en arbejdsplads med dygtige kolleger og et uformelt miljø med kontakt til mange forskellige faggrupper, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Desuden er vi centralt placeret i byen i flotte omgivelser og med let adgang til offentlig transport.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for IT-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste. Ansættelsen sker som it-medarbejder i løngruppe 2. Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid. Ansættelsen er pr 1. maj 2017 eller snarest derefter.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 9. april 2017.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 16 og 17.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til sektionsleder Kim Johansen på telefon 23 83 99 29. 

Ansættelse er betinget af fremvisning af en privat straffeattest, som den, der tilbydes stillingen, vil blive bedt om at skaffe. Hvis attesten ikke er "ren", vil det blive vurderet, om stillingen stadig kan tilbydes.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Kim Johansen
E-mail: -

Info

Ansøgningsfrist: 09-04-2017
Ansættelsesform: Fast ansættelse
Ansættelsesdato: 01-05-2017
Afdeling/Sted: Fakultetssekretariatet

Søg i stillinger