Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Alsidig medarbejder med interesse for økonomistyring af eksterne bevillinger søges

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi søger en dygtig og engageret medarbejder til økonomistyring af instituttets mange forskellige eksterne bevillinger. Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig fra den 1. maj 2017 eller snarest derefter.

Arbejdsopgaver:
Vi søger en fagligt velfunderet og serviceminded kollega, der brænder for at hjælpe vores engagerede forskere med løbende at styre økonomien for deres eksternt finansierede projekter. Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Økonomistyring af eksternt finansierede projekter
 • Servicering af projektlederne i deres planlægning og styring af deres eksterne forskningsmidler
 • Udarbejdelse af periode-, års- og slutregnskaber til diverse bevillingsgivere
 • Indhentning af projektmidler i forhold til den løbende likviditet og i henhold til bevillingsgivers retningslinjer
 • Udarbejdelse af overblik over projektporteføljer
 • Medvirke til udarbejdelse af interne procesbeskrivelser og vejledninger til brug for personer og i processer, som påvirker og/eller påvirkes af økonomistyringen på eksterne projekter
Dertil kommer at holde sig ajour med anvisninger fra Københavns Universitets (KU) regnskabssektion og fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) i forhold til eksternt finansierede forskningsaktiviteter. 

Kvalifikationer:
Du er udadvendt, serviceminded, har et godt humør og er vedholdende og energisk. Du har gode analytiske evner, er struktureret, kan formidle komplekse problemstillinger kort og præcist, og du har evnen til at holde overblik samtidig med at have interessen for detaljen. Du har lyst til at give dig i kast med nye opgaver og til at være med til at udvikle jobindholdet, og du interesserer dig for din arbejdsplads og opsøger viden, så du kan arbejde med høj effektivitet og kvalitet.

Ved besættelse af stillingen vil vi lægge vægt på, at du:

 • har en relevant kontoruddannelse eller akademisk uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger,
 • har godt kendskab til regnskabs- og bevillingsreglerne på det statslige område,
 • har godt kendskab til Navision og Office-pakken, særligt Excel,
 • har gode analytiske evner, er struktureret og er god til at skabe overblik – også for andre,
 • har gode kommunikationsevner og forstår at formidle et budskab – også til ufagkyndige,
 • er en holdspiller, der kan og vil indgå i administrationens samlede opgaveløsning,
 • er serviceminded, proaktiv og har let til smil,
 • engagerer dig og ser nye udfordringer som en oplagt mulighed for faglig og personlig udvikling,
 • har gode engelskkundskaber og er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder:
En travl og dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsklima, en uformel og åben omgangstone samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor vi sætter en ære i at levere stærke faglige resultater og service til tiden.

Du kommer til at indgå i teamet for økonomi og regnskab, der består af i alt 4 personer, der primært arbejder med projektøkonomi, budgetter og ansøgninger.

Der er ca. 150 medarbejdere ved instituttet, og instituttet har en samlet årlig omsætning på ca. 110 mio. kr., hvoraf godt 50 mio. kr. stammer fra eksterne bevillingsgivere som f.eks. EU, Forskningsrådene, fonde, industrisamarbejdspartnere m.fl.        

Løn- og ansættelsesforhold:
Vi er en familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksible arbejdstider og en 37-timers arbejdsuge inklusive frokost.

Ansættelse sker som AC-medarbejder (fuldmægtig) i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC, eller som kontorfunktionær i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat), hvor indplaceringen vil ske i løngruppe 3 sats 1.

Der er ved begge indplaceringer mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere information:
Du kan læse mere om Institut for Fødevare og Ressourceøkonomi på www.ifro.ku.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Jesper Levring Andersen: tlf 35 33 68 92, jla@ifro.ku.dk

Ansøgning mv:
Er du interesseret i at søge stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget. Ansøgningen skal være være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansøgningsfristen er søndag den 2. april 2017.

Vi vil læse ansøgninger løbende og indkalde til samtale løbende. Vi forventer at holde samtaler den 6. og 7. april 2017 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Camilla Willemoes
E-mail: cwl@ifro.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 02-04-2017
Ansættelsesform: Fast ansættelse
Ansættelsesdato: 01-05-2017
Afdeling/Sted: Institut for Fødevare- og ressourceøkonomi

Søg i stillinger