Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Afdelingen for Global Sundhed søger en studerende

Afdelingen for Global Sundhed søger en studerende

 

Afdeling for Global Sundhed på Københavns Universitet søger en studerende (HK) til at indgå i et studentermedhjælperteam for at løfte administrative opgaver i forbindelse med afdelingens sommerkurser.

 

Dine opgaver

Din primære opgave vil være at hjælpe til med planlægning og afslutning (forår og efterår) samt afholdelse af internationale sommerkurser (juli/august) og kurser relateret til global sundhed. Dette indebærer bl.a. kontakt til vores internationale undervisere og studerende, udarbejdelse af kursusmateriale samt bistand til afholdelse af undervisningsdage, arrangementer og nye undervisningsforløb.

Derudover er der administrative opgaver på afdelingen, der inkluderer at skrive referat til et ugentligt afdelingsmøde, vedligeholde og opdatere hjemmesider, assistance ved diverse arrangementer, printeropgaver osv.

 

Vi forventer, at du

  • arbejder ansvarsbevidst og struktureret
  • kan formulere dig på engelsk og dansk såvel skriftligt som mundtligt
  • har et godt humør
  • gerne har interesse for global sundhed
  • er på bachelordelen af din uddannelse

Arbejdstiden er ca. 5-10 timer ugentligt fordelt på 1-2 dage (hvilke dage aftales indbyrdes med de andre studentermedhjælpere).

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et studenterjob i et internationalt og dynamisk miljø med kontakt til internationale studerende, forskere og undervisere. Arbejdstiden er i høj grad fleksibel og tilrettelægges efter aftale. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og er fleksible omkring eksaminer og afleveringsdatoer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 117,88-123,67 kr. afhængigt af din anciennitet.

 

Yderligere information:

Du kan læse mere om Afdeling for Global Sundhed her: http://publichealth.ku.dk/sections/global/

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Ingvorsen, hain@sund.ku.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, vedlagt CV og relevant dokumentation senest den 7. april 2017 via jobportalen (klik på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Materiale modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget i betragtning.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund, og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

 

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Hanne Ingvorsen
E-mail: hain@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 07-04-2017
Ansættelsesform: Tidsbegrænset periode
Ansættelsesdato: 16-04-2017
Afdeling/Sted: Institut for Folkesundhedsvidenskab

Søg i stillinger