Undervisningsstillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Undervisningsstillinger

Undervisningsassistent til Statistisk Forsøgsplanlægning

Institut for Farmaci på Københavns Universitet søger en undervisningsassistent til ansættelse hurtigst muligt med undervisning inden for Statistisk Forsøgsplanlægning.  
 
Arbejdsopgaver  
Stillingen som undervisningsassistent er en deltidsstilling med henblik på selvstændig varetagelse af undervisningsopgaver eller undervisning, der supplerer undervisning varetaget på adjunkt-, lektor- eller professorniveau. Du skal varetage holdundervisning og forelæse studerende inden for Statistisk Forsøgsplanlægning.   
 
Dine kompetencer   
Udover relevant kandidatgrad, kræver stillingen, at du har praktisk erfaring inden for det faglige område, som du ansættes i. Gode formidlingsmæssige/pædagogiske kompetencer vil derudover blive vægtet.  
 
Ansættelsesforhold  
Ansættelse sker som undervisningsassistent efter Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteterne samt Cirkulære om timelønnet undervisning.   
 
Det konkrete timetal fastsættes forud for hvert semester og aflønnes med en timeløn på 236,58 kr. Forberedelse af undervisning aflønnes med 1½ time pr. konfrontationstime, dvs. en samlet timeløn inkl. forberedelse på 591,46 kr.  
 
Ansættelsernes varighed er op til tre år.  
 
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Carina Ørum, Sektion for Studieservice, tlf.: 3532 7053, mail: caor@sund.ku.dk.  
 
Ansøgning mv.  
Ansøgning skal sendes via hjemmesiden http://jobportal.ku.dk/ (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er universitetet i hænde senest den 26. november 2017.  
 
Din ansøgnings SKAL indeholde:  
en motiveret ansøgning  
et CV som ud over andre kvalifikationer også beskriver dine undervisningserfaringer  
Et kandidatbevis.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.   
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 26-11-2017
Ansættelsesdato: 01-12-2017
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Farmaci

Søg i stillinger