Laboratorie, klinisk og forskningsunderstøttende stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Administrative & forskningsunderstøttende stillinger > Laboratorie, klinisk o...

Laboratorie, kliniske og forskningsunderstøttende stillinger

KU er afhængig af dygtige forskningsunderstøttende medarbejdere på en lang række områder som fx laboranter, klinisk personale, hospitalspersonale, gartnere og dyrepassere.

I kraft af sin størrelse kan KU både tilbyde en tæt tilknytning til et forskningsmiljø og skabe fagligt tværgående miljøer. Vi tilbyder faglige udfordringer i et dynamisk og internationalt orienteret miljø og stræber efter at give alle forskningsunderstøttende medarbejdere mulighed for at udfolde og udvikle deres talent i en professionelt drevet organisation.

STILLING FAKULTET STED ANSØGNINGSFRIST
Dyrepasser til Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi 25-03-2017
Dyrepasser - fokus på kvæg Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Institut for Produktionsdyr og Heste 26-03-2017
Facility manager in mass spectroscopy and chromatography Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet Institut for Plante- og Miljøvidenskab 11-04-2017