Laboratorie, klinisk og forskningsunderstøttende stillinger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Administrative & forskningsunderstøttende stillinger > Laboratorie, klinisk o...

Dyrepasser barselsvikariat til Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

Søger du en stilling, hvor der er mulighed for at udvikle bred erfaring? Som uddannet dyrepasser, har du her muligheden for at arbejde ”hands on” med flere forskellige forskningsretninger i samme facilitet. 
 
Ved Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologis In Vivo Farmakologisk Forskningsenhed, er et barselsvikariat som dyrepasser ledig til besættelse pr. 1. december 2017. Stillingen er på 37 timer om ugen og ansættelsens længde er minimum 1 år. 
  
Arbejdssted og fagligt miljø 
Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi er et institut under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, der forsker i udvikling af nye lægemidler, samt bidrager til forskningsbaseret undervisning på fakultetets uddannelser inden for farmaceut- og lægemiddelvidenskab. 
In Vivo Farmakologisk Forskningsenhed varetager pasningen af mus, rotter og Xenopus samt assisterer ved mindre indgreb og planlægning af forsøg. Desuden hjælper vi til ved undervisning i dissektion og blodtryksøvelser. Bemandingen på stedet er 2 fuldtidsdyrepassere, 1 deltidsdyrepasser på 20 timer/uge og en weekendsvagt. I samarbejde med dine kollegaer vil du få mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit daglige arbejde. Du skal forvente telefon og tilkaldsvagt fra du har fri til 17:00 hver anden uge (du må så maks. være 60 minutter fra adressen), weekendsvagt hver 4. uge og vi deles om helligdagene. Der er gode afspadseringsordninger for dette. 
Dit arbejdssted vil fysisk blive Københavns Universitet, In Vivo Farmakologisk Forskningsenhed, Jagtvej 160, 2100 København Ø. 
  
Arbejdsopgaver: 
 • Pasning af mus, rotter og Xenopus Laevis 
 • Rengøring i dyreområder, kassevask og burtømning/fyldning 
 • Udførelse af dyreteknisk assistance ved diverse forsøg 
 • Samarbejde med vores dyrevelfærdsorgan om at sikre høj velfærd hos dyrene 
 • Daglig kommunikation med facilitetens brugere 
 • Gasning med H2O2 
 • Deltagelse i den fortsatte udvikling af vores nye In Vivo Farmakologiske Forskningsenhed 
  
Dine kvalifikationer 
 • Du er uddannet dyrepasser og har som minimum bestået FELASA B-kursus. Kandidater med speciale i forsøgsdyr foretrækkes 
 • Du har gerne erfaring indenfor arbejdet med mus og rotter som forsøgsdyr både med henblik på pasning samt teknisk assistance 
 • Du interesserer dig for at arbejde med forsøgsdyr og sætter pris på at dygtiggøre dig indenfor fagområdet 
 • Du har lyst og evne til at samarbejde med kollegaer, forskere og andre personalegrupper fra mange forskellige afdelinger/specialer 
 • Du har et godt overblik med øje for detaljen, samt er du tålmodig og kan fungere i en travl hverdag  
 • Du kommunikerer problemfrit i skrift og tale på henholdsvis dansk og engelsk 
 • Du kan være på adressen indenfor 60 minutter når du har tilkaldsvagt  
Derudover er det vigtigt, at du er indforstået med, at vi har 7 dages karantæne efter enhver form for kontakt med gnavere uden for faciliteten. Det kan derfor ikke lade sig gøre at have disse som kæledyr i hjemmet og besidde stillingen. 
 
Vi tilbyder 
 • En helt nybygget afdeling med spritnye I.V.C., L.A.F., Airshower, Rackwasher og tømme- samt skiftestationer.  
 • Et dynamisk og internationalt miljø 
 • En god og familievenlig arbejdsplads 
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling 
 • En dagligdag præget af uformel omgangstone og godt humør 
 • En centralt beliggende arbejdsplads med bl.a. frugtordning og fleksibel arbejdstid 
Løn og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og 3F og organisationsaftalen for lager- og handelsarbejdere i hovedstaden.  
 
Yderligere oplysninger 
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte dyrepasser Mathilde via enhedens fællesmail ivvf@sund.ku.dk
 
Sådan søger du stillingen 
Send din ansøgning elektronisk, vedlagt CV og evt. relevant dokumentation via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN” nederst i opslaget). 
 
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 1. oktober 2017. 
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler med udvalgte ansøgere i uge 40 og 41
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Du kan læse mere om instituttet her: http://ilf.ku.dk/
 
Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 39.000 studerende og 10.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk  
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Zascha Olesen

Info

Ansøgningsfrist: 01-10-2017
Ansættelsesdato: 01-12-2017
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: In Vivo Farmakologisk Forskningsenhed

Søg i stillinger