Studenterjobs – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Jobportal DK > Administrative & forskningsunderstøttende stillinger > Studenterjobs

STUDENTER TIL SPACE MANAGEMENT

Københavns Universitet, Campus Service (CAS) er i færd med at implementere nye digitale arbejdsgange indenfor Facilties Management (FM) og søger derfor en student til forskellige opgaver inden for Space Management.  
Har du interesse inden for Space Management? Er du struktureret og grundig i din opgaveløsning? Har du erfaring med strukturering af bygningsfaglige data?  
 
Space Management bidrager til optimering af anvendelsen af KU´s 1 mio. m2 med bl.a. arealdata og relevante standarder og klassificeringer  
 
Der søges en engageret og selvstændig student, der for eksempel læser til civil- eller diplomingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt inden for byggeri, bygningsdesign eller bygningsteknik.  
 
Generelt om arbejdet  
Opgaverne er primært centreret omkring at strukturere, registrere og redigere arealdata for KU´s bygninger.  
Du vil få mulighed for at prøve dine kræfter af i praksis og du vil få en forståelse for vigtigheden af et afgrænset og korrekt datagrundlag for optimering af areal anvendelse.  
 
Typiske opgaver:  
  • Import og ændringer af nye og eksisterende bygningers tegninger, BIM-modeller og arealdata i FM-system.  
  • Eksportere Space Management data fra FM-system.  
 
Kvalifikationer:  
  • Interesse for Space Management  
  • Bruger af CAD, Revit og Excel, evt. erfaring med dataudtræk  
  • Systematisk, struktureret og selvstændig  
  • Bygningsfaglig studerende  
 
Om KU CAS  
Et af vores mål er at understøtte væsentlige processer digitalt og objektorienteret således kan KU’s brugere tilgå informationer på en enkel måde. I CAS er vi bl.a. bygningsingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører og tekniske designere, som administrerer informationer om KU’s bygninger.  
 
Læs mere om KU CAS på http://cas.ku.dk/  
 
Arbejdssted: Store Kannikkestræde 18, 1169 København K
 
Arbejdstid: Mindst 1 hel dag om ugen. Der er mulighed for at arbejde op til 15 timer i gennemsnit om ugen og dermed også mere arbejde i ferierne. Vi er fleksible mht. arbejdstid i eksamensperioden.  
 
Løn  
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat).Du vil blive indplaceret som studerende HK med en starttimeløn på kr. 121,06. Den faktiske aflønning afhænger af din anciennitet.  
 
For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.  
 
Ansøgning  
Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Upload en kort ansøgning og et CV senest den 1. februar 2018.  
 
Samtaler i uge 6 og 7. Startdato 1. marts eller 1. april 2018.  
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Spørgsmål?  
Kontakt: Heidi Hardis  
Specialkonsulent / Space Manager / Arkitekt MAA, Cand Arch.  
heidi.hardis@adm.ku.dk / mobil: 93 56 54 06  
 
Københavns Universitet er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479, og hører med sine ca. 40.000 studerende og 9.000 ansatte til de største i Norden og de højest rangerende i Europa.  
Universitetet består af seks fakulteter, som omfatter humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. www.ku.dk
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Heidi Hardis

Info

Ansøgningsfrist: 01-02-2018
Ansættelsesdato: 01-03-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Campus Service

Søg i stillinger