Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Københavns Universitet søger ejendomsserviceteknikerlærling

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger en ejendomsserviceteknikerlærling til Science Campus Service (SCS) til tiltrædelse d.1 september 2018. 
 
Som ejendomsserviceteknikerlærling bliver du en del af et større team bestående af Maskinmestre, Teknikere, Betjente og Gartnere. Vi er i alt 24 medarbejdere på Nørre Campus, indregnet dig. 
 
Hvad laver vi så? 
SCS tager sig af drift og vedligehold af bygninger, tekniske installationer samt udenoms arealer herunder grønne områder. Bygningerne inklusive grønne områder er hovedsagligt beliggende omkring Universitetsparken på Østerbro, på Blegdamsvej og mange andre spændende adresser rundt om i København. 
 
Vi tilbyder 
En uddannelsesaftale i et forsknings- og undervisningspræget miljø med høje krav til funktionalitet og hjælpsomhed. Som lærling vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver samt have en stor kontaktflade med mange forskellige mennesker. Det være sig internt i SCS men også udadtil til vores brugere (kunder) samt til eksterne leverandører. Vores arbejdsmiljø er uhøjtideligt og kollegerne er dygtige og engagerede. 
 
Vi forventer 
At du har gennemført grundforløbet til ejendomsservicetekniker. At du som person er ansvarsbevidst, energisk, serviceminded, udadvendt, mødestabil og er klar til at arbejde både alene og i et team. Det er ligeledes vigtigt at du har et godt humør, er positiv samt smilende. 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og Organisationsaftale for Ejendomsservicemedarbejdere ved en række statsinstitutioner. Du vil blive ansat som lærling med en arbejdstid på 37 timer om ugen.   
 
Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning via Jobportalen  (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest fredag d.31. maj 2018. Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for gennemført grundforløb. Ansættelsessamtaler afvikles i uge 25 og 26, 2018 
 
Yderligere spørgsmål til stillingen kan rettes til Inspektør Michael Jeppesen på mail mije@science.ku.dk 
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på https://www.science.ku.dk/  
 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Michael Jeppesen

Info

Ansøgningsfrist: 31-05-2018
Ansættelsesdato: 01-09-2018
Afdeling/Sted: SCIENCE Campus Service

Søg i stillinger