Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Stærk og strategisk chef søges til digitalisering på økonomiområdet

Du skal først og fremmest være en kompetent og relationsorienteret leder. Og så skal du have et stærkt udviklingsfokus og et godt blik for, hvad der virker i praksis. 
 
Københavns Universitets Koncern-økonomi søger en forretningsorienteret leder, der kan arbejde med implementeringen af nye fælles digitale løsninger. Du skal kunne se mulighederne for udvikling og effektivisering af processer og systemanvendelse. 
 
Vi søger en positiv og stærkt kommunikerende leder, der vil være med til at udvikle en stor og ledende vidensorganisation. Vi er en moderne organisation i stor forandring, og det kræver en leder, der kan tænke strategisk og tværgående. Løsningerne skabes i samarbejde med de øvrige enheder på universitetet. 
 
Har du arbejdet med ledelse af store, komplekse projekter, der involverer mange interessenter og hvor fokus er på udviklingen og driften af forretningen, så er stillingen måske lige dig! 
 
Læs vores stillings- og personprofil her.
 
Hvis du vil vide mere, ring gerne til vicedirektør Rasmus Darling, 2710 0223, eller konsulent Ulla Bach Rosendal, 2991 1521. Ansøgningsfrist er den 28. maj 2018. Se yderligere på www.ku.dk
 
Ansøgning sendes til                                
Send ansøgning bilagt cv samt dokumentation for uddannelse, elektronisk via jobsiden på www.jobportal.ku.dk (klik på 'søg stillingen' nederst i opslaget).
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 28-05-2018
Afdeling/Sted: Koncern-økonomi

Søg i stillinger