Alle ledige stillinger – Københavns Universitet

Jobportal DK > Alle ledige stillinger

Studerende (omvisere/servicemedarbejdere) 8 - 10 timer/uge søges til Medicinsk Museion, Institut for Folkesundhedsvidenskab

Medicinsk Museion søger fem fleksible omvisere som, i samarbejde med vores nuværende omviserteam, kan varetage museets publikumsfunktioner.  
 
Jobbet er alsidigt og udfordrende. Du skal være omviser i vores udstillinger, fungere som museums- og kassevagt, og ad hoc varetage andre serviceopgaver.
Jobbet kræver interesse og flair for mundtlig formidling samt blik for og lyst til at give vores gæster en god service.
 
Vi forestiller os, at du:  
- Har kendskab til eller interesse for sundhed, sygdom, forebyggelse og behandling i et kulturelt, æstetisk, teknologisk og historisk perspektiv. Da mange af vores udstillinger tager udgangspunkt i den moderne medicin, forventes det, at du har mod på at beskæftige dig med den nyeste biomedicinske forskning.  
- Interesserer dig for museumsformidling.  
- Har lyst til at tage del i arbejdet på et museum, der i disse år undergår store forandringer.  
- Har gode mundtlige engelskkundskaber.  
- Er serviceminded, mødestabil og fleksibel.  
 
Arbejdstiden er varierende og falder både som faste og ad hoc aftalte vagter, der kan ligge både i dag- og aftentimer, hverdag og weekend.  
 
Da arbejdet som omviser kræver en vis oplæring, skal du kunne arbejde hos os i mindst ét år og gerne længere.  
Vi påregner at afholde samtaler i uge 38.  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution
 
Arbejdstiden er 8-10 timer/uge med start medio oktober/primo november 2018. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til museumsinspektør Bente Vinge Pedersen på mail: bvpn@sund.ku.dk eller til publikumsmedarbejder Charlotte Riel på mail: chri@sund.ku.dk.
 
Ansøgning  
Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.  
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via linket nedenfor, senest fredag den 24. august 2018. Medicinsk Museion, www.museion.ku.dk, er en enhed under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vores fagområde er studier af sundhed og sygdom, fødsel og død i et kulturelt og historisk perspektiv. Vi har fire funktioner; forskning, undervisning, samlinger og udstillinger.  
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Bente Vinge Pedersen
E-mail: bvpn@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 24-08-2018
Ansættelsesdato: 15-10-2018
Arbejdstid: Deltid
Afdeling/Sted: Institut for Folkesundhedsvidenskab

Søg i stillinger