Studerende til databehandling v Center for Social Data Science

Vi søger dygtige og grundige studerende til dataindsamling, databehandling og programmering ved Center for Social Data Science (SODAS) på det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. SODAS er et interdisciplinært forskningscenter på tværs af samfundsvidenskaberne (især: antropologi, psykologi, sociologi, statskundskab og økonomi) og data science med henblik på at udvikle et nyt felt som vi kalder social data science. SODAS har nye lokaler centralt på CSS, Øster Farimagsgade 5. 
 
Arbejdsopgaver 
Dataindsamling, databehandling, visualisering og implementering af machine learning-modeller, primært i Python og R, men også statistiske opgaver mv. i fx SAS og Stata. Hertil kommer forefaldende opgaver. Arbejdet foregår i samarbejde med forskere, ph.d.-studerende og andre studentermedhjælpere. 
 
Forudsætninger 
  • Erfaring med eller positiv indstilling til Python og også gerne R 
  • Interesse for at kombinere kvalitativ og/eller kvantitativ samfundsvidenskab med data science 
  • Åben, nysgerrig og frisk på at arbejde sammen med folk med andre fagligheder  
  • Gode engelskkundskaber i skrift og tale
Det vil være en fordel, hvis du er studerende ved samfundsvidenskabelige uddannelser med interesse for data science eller studerende ved statistik / datalogi / data science / ingeniør-uddannelser e.l. med interesse for samfundsvidenskab.
 
En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.
 
Arbejdstid og løn 
Arbejdstiden er fleksibel, og forventes i gennemsnit at ligge på ca. 10-12 timer om ugen.
 
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Minimumstimelønnen er kr. 123,04. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Ansøgning og yderligere oplysninger 
Ansøgning indeholdende CV, karakterudskrift og kontaktoplysninger sendes elektronisk via  KU´s jobportal (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). 
 
Frist for ansøgning d. 18.1.2019. 
Tiltrædelse 1.2.19 eller snarest muligt. 
 
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte centerleder David Dreyer Lassen via email på ddl@econ.ku.dk.
Yderligere oplysninger om SODAS kan findes på sodas.ku.dk 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

David Dreyer Lassen

Info

Ansøgningsfrist: 18-01-2019
Ansættelsesdato: 01-02-2019
Afdeling/Sted: Center for Social Data Science

Søg i stillinger