Studerende til U&S ved Det Humanistiske Fakultet

Uddannelse & Studerende på Det Humanistiske Fakultet søger en studerende pr. 1. februar 2019 til at assistere de administrative medarbejdere, der arbejder med kandidatoptag, genindskrivning, orlov, overgangsrammer mv. Der er tale om store sagsmængder. 
 
Du vil primært indgå i varetagelsen af følgende opgaver: 
• hjælpe med at screene ansøgninger og tjekke adgangskrav på ansøgninger til kandidatoptag og hjælpe med eftertjek af bacheloruddannelser 
• besvare standard-e-mails 
• ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:  
• er indskrevet på en videregående uddannelse og er aktiv studerende 
• er systematisk og sætter en ære i at løse dine opgaver grundigt 
• er arbejdsom og effektiv 
• er serviceorienteret og klar og tydelig i din kommunikation 
• gerne giver andre en hjælpende hånd 
• har gode skriftlige formidlingskompetencer på dansk 
• kan arbejde selvstændigt 
• har gåpåmod, også ved store sagspukler. 
 
Det er en fordel, hvis du har kendskab til studieadministration, men det er ikke en betingelse. 
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Stillingen er midlertidig og udløber efter to år. Den gennemsnitlige arbejdstid er 12 timer om ugen, men timetallet kan variere lidt, idet arbejdspresset følger studieårets forløb. Arbejdsmængden i kandidatoptaget er størst i løbet af semesteret og er især stor i foråret. 
 
Opgaverne løses i samarbejde med fastansatte medarbejdere. Der vil være oplæring og løbende supervision.  
 
Ansættelse og aflønning sker efter aftale mellem Finansministeriet og HK med løn efter anciennitet i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-s) og Organisationsaftalen for HK/Stat. Minimumstimelønnen udgør kr. 123,04 (1. oktober 2018) 
 
Yderligere information 
For yderligere information om stillingen kan du kontakte sektionschef Isabel Duckett på tlf. 93 50 92 04,  mail: isabel.duckett@hum.ku.dk eller fuldmægtig Bente Thomsen på tlf. 51 30 05 66, mail: bth@hum.ku.dk
 
Din ansøgning 
Send ansøgning, CV og dokumentation for indskrivning på en uddannelse elektronisk via jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen for stillingen er mandag den 17. januar 2019. 
 
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 3 med tiltrædelse snarest derefter. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Vores arbejdsplads 
Det Humanistiske Fakultet er med 11.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Bente Thomsen
E-mail: bth@hum.ku.dk

Kontakt

Isabel Sandra Duckett

Info

Ansøgningsfrist: 17-01-2019
Ansættelsesdato: 01-02-2019
Afdeling/Sted: Uddannelse og Studerende

Søg i stillinger