Forskningsfuldmægtig søges til dansk-kinesisk forsknings- og uddannelsesprojekt ved Nano-Science Center, Københavns Universitet (barselsvikariat 4,5 måned)

Ved Nano-Science Center på Københavns Universitet har vi siden 2006 haft forskningssamarbejde med kinesiske partnere i primært Beijing. Siden da har vi modtaget flere og flere kinesiske forskere og studerende i Danmark samt sendt stadig flere danske forskere og studerende til Kina.  
 
Du skal primært indgå som administrativ koordinator af det dansk-kinesiske forsknings- og uddannelsesprojekt: Sino-Danish Center for Education and Research (SDC). I SDC-regi er der blevet oprettet en uddannelse i Nanoscience og Teknologi i Beijing i samarbejde med vores kinesiske partnere ved National Center for Nanoscience and Technology, Chinese Academy of Sciences. Uddannelsen og alle de praktikaliteter forbundet dermed er derfor det primære udgangspunkt for ansættelsen. Derudover kommer løbende opgaver for Centerleder professor Bo Wegge Laursen samt for sekretariatet generelt. Stillingen omfatter rejseaktivitet i Kina.  
Det er et krav, at du har et omfattende kendskab til Kina og at du taler og skriver kinesisk på et funktionelt niveau. Det er ydermere en fordel, hvis du har administrativ erfaring med universitetssamarbejdet Sino-Danish Center for Education and Research og Nano-Science Centers engagement deri.  
 
Opgaverne spænder meget bredt og inkluderer funktioner som:  
 
• Overordnet praktisk ansvarlig for afvikling af akademiske workshops og konferencer, sociale arrangementer i projekterne, samt afvikling af rejser til Kina  
• Intern og ekstern kommunikation, rekruttering og diverse planlægningsopgaver i forbindelse med Nanoscience og Teknologi -uddannelsen inden for SDC  
• Udarbejdelse af årsrapporter og anden indrapportering til SDC  
• Modtagelse og assistance til kinesiske forskere og studerende  
• Overblik over økonomiske dispositioner i samarbejde med projektlederne og en økonomimedarbejder  
• Assistance ved andre forefaldende opgaver i forbindelse med projekterne  
 
Det daglige arbejde vil således kunne spænde fra helt lavpraktiske opgaver til de mere avancerede. Du bliver et centralt omdrejningspunkt i forbindelse med mange arbejds- og beslutningsgange og får rig mulighed for at være med til at præge udviklingen. Der lægges vægt på en række personlige kompetencer og egenskaber, såsom:  
 
• Evne til at etablere overblik, og evne og lyst til at tage ansvar  
• Evne til at arbejde selvstændigt og initiativrigt  
• Evne til samarbejde – og til at få andre til det  
• Fleksibilitet, da arbejdet er projektorienteret og arbejdsmængden derfor varierer  
• Lyst til at færdes i et internationalt miljø, herunder sproglige kompetencer, der gør dette muligt.  
• Evne til at tale og skrive mandarin kinesisk, dansk og engelsk på et funktionelt niveau  
• Lyst til og personligt flair for det at indtage en værtsrolle og at få en broget samling af kvalificerede forskere og studerende fra hele verden til at føle sig hjemme og godt serviceret  
• Lyst og tid til at tage med på rejser til Kina af 10-14 dages varighed  
• Kendskab til Københavns universitet er en fordel, men ikke et krav  
 
Vi tilbyder  
 
• Spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du vil få mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver  
• Engagerede og gode kolleger  
• Et udviklingsorienteret og internationalt miljø med en uhøjtidelig omgangstone  
• En fleksibel arbejdsplads  
 
Ansættelsesforhold  
Ansættelsen er et 4,5 måneds barselsvikariat som forskningsfuldmægtig. Stillingen er ledig til besættelse fra 1. maj 2019 og frem til 15. september 2019.  
 
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Aflønning sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og AC Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Vi har flekstid.  
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til professor Bo Wegge Laursen bwl@chem.ku.dk
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.  
 
Ansøgning skal ved at klikke på ”Send ansøgning” nedenfor.  
 
Ansøgningsfrist  
Torsdag d. 17 januar 2019.
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugerne efter ansøgningsfristen.  
 
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.  
 
Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på https://www.science.ku.dk/  
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 17-01-2019
Ansættelsesdato: 01-05-2019
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Nano-Science Center

Søg i stillinger