Datamanager til epidemiologisk registerforskning om sundhed og sygdom henover livsforløbet

Afdeling for Epidemiologi, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet søger en AC-medarbejder med tiltrædelse den 1. februar 2019 eller snarest derefter. Stillingen er, efter tre måneders prøvetid, varig.  
 
Om os   
Institut for Folkesundhedsvidenskab er en del af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Instituttet har mere end 300 ansatte fordelt på 8 afdelinger. Vi er en mangfoldig og spændende arbejdsplads, og det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Arbejdspladsen er beliggende på Center for Sundhed og Samfund, CSS (tidligere Kommunehospitalet) få minutters gang fra Nørreport Station. Yderligere oplysninger om Institut for Folkesundhedsvidenskab kan findes på hjemmesiden www.ifsv.ku.dk.  
 
Afdeling for Epidemiologi varetager forskning og undervisning i befolkningens helbred og samspillet med faktorer som påvirker folkesundheden. Der er ca. 35 medarbejdere i afdelingen.   
 
Arbejdsopgaver   
Vi søger en dygtig, grundig og serviceminded datamanager, som primært skal arbejde med management af registerdata indenfor sundheds- og socialområdet.  
I afdelingen har vi et dusin projekter som gør brug af data, der er sikkert lagret på Danmarks Statistiks servere. Projekterne omhandler etnisk og social ulighed i sundhed, helbredseffekter af påvirkninger i det tidligste liv, helbredseffekter af belastende livssituationer og meget andet.  
Du vil primært være ansvarlig for opbygningen af databaserne i samarbejde med forskerne og de øvrige datamanagere på Institut for Folkesundhedsvidenskab, sekundært skal du udføre andre datamanagement- og statistiske dataanalyse opgaver. 
 
Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:  
 • Beskrivelse af datakilder og datasæt 
 • Ansvar for datasikkerhedsprocedurer sammen med de ansvarlige forskere 
 • Dataoprensning og bearbejdning  
 • Deltagelse i udformningen af konkrete forskningsprojekter  
 • Udføring af statistiske analyser  
 • Publicering i internationale peer-reviewed tidsskrifter  
 
Dine kvalifikationer  
 • Du har en relevant akademisk uddannelse  
 • Du har erfaring med datamanagement og statistisk analyse af epidemiologisk data 
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, skal beherske dansk og endvidere kunne tale med kolleger på engelsk 
 
Vi tilbyder  
 • Engagerede kolleger  
 • Et godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone  
 • Et frit forskningsmiljø på højt internationalt plan 
 • En fleksibel arbejdsplads   
 
Løn og ansættelsesforhold   
Aflønning i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Udover grundlønnen vil der være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.  
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til professor Anne-Marie Nybo Andersen, amny@sund.ku.dk
 
Ansøgning og deadline 
Send ansøgning, CV med referencer og eksamensbevis via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget), senest 17. januar 2019. Materiale modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget i betragtning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4, 2019.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.   
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet. 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Anne-Marie Nybo Andersen
E-mail: amny@sund.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 17-01-2019
Ansættelsesdato: 01-02-2019
Afdeling/Sted: Institut for Folkesundhedsvidenskab

Søg i stillinger