Ledig stilling som undervisningsassistent til vores Tandplejeruddannelse

Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere (SKT) søger en tandplejer til at varetage stillingen som undervisningsassistent, hvor undervisningsopgaverne primært består af klinisk relateret undervisning på tandplejeruddannelsen i form af praktiske øvelser og behandling af patienter. Endvidere kan der i stillingen indgå andre opgaver i form af vejledning af studerende, udvikling af undervisningsmateriale og afholdelse af teoretiske oplæg på tandplejeruddannelsen eller andre af SKTs uddannelser. Hen ad vejen kan det eventuelt komme på tale, at jobbet herudover kan komme til at rumme elementer af kursusvirksomhed og andre udviklingsopgaver.  
Vi søger en medarbejder på fuld tid, men modtager også gerne en ansøgning fra dig, hvis du ikke ønsker en ansættelse på fuld tid. Skriv da i din ansøgning, hvor mange dage og timer du i givet fald kan undervise hos os. Ansættelse på mindre end 15 timer om ugen kommer ikke på tale.  
 
Kvalifikationer  
Du skal være uddannet tandplejer og have dansk autorisation. Du skal have omfattende klinisk erhvervserfaring, hvoraf en betydelig del skal være erfaring med voksentandpleje. Du skal være et engageret og empatisk menneske med lyst til at undervise og være med til at udvikle faget og vore studerende. Det er et plus, hvis du har undervisningserfaring, pædagogisk efteruddannelse og/eller anden videregående uddannelse. Tilsvarende vil det være en fordel, hvis du har erfaring i brug af elektronisk journal og it i løsningen af andre arbejdsopgaver. 
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet 
og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale for Undervisningsassistenter ansat ved Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) 
 
Yderligere oplysninger  
kan fås hos klinikleder Dorte Njor-Larsen dnl@sund.ku.dk.  Oplysninger om skolen kan findes på: www.skt.ku.dk.  
 
Ansøgningsfrist  
Send ansøgning med dokumentation elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk/tap  under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, så den er SKT i hænde senest den onsdag den 6. februar 2019. Saml dine bilag i en pdf-fil som du vedhæfter.  
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 06-02-2019
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Arbejdstid: Fuldtid
Afdeling/Sted: Nørre Allé 20, 2200 København N

Søg i stillinger