To studerende HK søges til forskningsprojektet STRIT

Om os 
Forskningsprojektet Sundhed, Trivsel og Relationer i Taastrupgaard er et større forskningsprojekt, der over en 3-årig periode belyser hvorledes strukturelle ændringer i et mangfoldigt boligområde påvirker beboernes sundhed, trivsel og relationer. Dette gøres ved en kombination af surveys, registerkoblinger og kvalitative interviews. Derudover samskabes interventioner med input fra data og med beboere som hovedaktører. Projektet ledes af PI og lektor Rikke Lund, Afdeling for Socialmedicin og co-PI og lektor Maria Kristiansen, Afdeling for Sundhedstjenesteforskning, Institut for Folkesundhedsvidenskab. Projektet er finansieret af Nordea-Fonden og indgår i forskningen ved Center for Sund Aldring, Københavns Universitet. 
 
Arbejdsopgaver 
Vi søger to studerende HK, der kan indgå i de mangfoldige arbejdsopgaver, der knytter sig til projektets gennemførelse. Det vil primært dreje sig om følgende: 
  • Opgaver til understøttelse af dataindsamling, herunder bemanding af kontoret i området, print og omdeling af informationsskrivelser, indtastning af spørgeskemadata, transskribering af interviews. 
  • Bistand ved forskellige kommunikationsopgaver, herunder webside, nyhedsbreve og ved møder i boligområdet samt med samarbejdspartnere i øvrigt. 
  • Praktisk hjælp i forbindelse med koordination og gennemførelse af aktiviteter i området. 
  • Diverse praktiske og ad hoc opgaver knyttet til forskningsprojektets fremdrift. 
Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 8 timer per person og man ansættes for tidsperioden 24 januar 2019 og året ud. 
 
Kompetencer 
Vi lægger særlig vægt på at du er: 
  • Ansvarlig og selvstændig 
  • Er struktureret og systematisk i din tilgang 
  • Er åben og imødekommende i møder med mennesker med forskellige baggrund og i forskellige livssituationer 
  • Har kendskab til kvalitative og kvantitative forskningsmetoder 
Ansættelsesforhold   
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO- fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Minimumstimelønnen er kr. 123,04 (1. oktober 2018-niveau).   
 
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.   
 
Ansøgning mv.   
Har du kompetencerne og er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse, elektronisk via. jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN” nederst i opslaget).   
 
Yderligere oplysninger   
Ved spørgsmål, kontakt venligst lektor Rikke Lund på rilu@sund.ku.dk eller 3532 7992. 
 
Ansøgningsfrist: 20. januar 2019 

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Info

Ansøgningsfrist: 20-01-2019
Ansættelsesdato: 28-01-2019
Afdeling/Sted: Institut for Folkesundhedsvidenskab

Søg i stillinger