Koncern-økonomi søger regnskabsassistent til kreditorfunktionen

Vi søger medarbejder til vores kreditorteam, der har lyst til at arbejde med betalinger, support, rejseafregninger mm.  
 
Som ansat i Bogholderiet vil du få en bred kontaktflade på tværs af hele Københavns Universitet og få erfaring med arbejdet i en kompleks politisk organisation fra flere vinkler. 
 
Regnskabssektionen består af ca. 40 medarbejdere, hvoraf Bogholderiet består af 18 medarbejdere (bogholdere + controllere).  
 
Regnskabssektionen er en koncernfunktion på Københavns Universitet med overordnet ansvar for regnskabsområdet og revision.      
 
Primære arbejdsopgaver                                                                  
Du vil være en fjerdedel at et team, der arbejder med kreditorrelaterede bogføringsopgaver. Derudover fungerer teamet som kontrollanter på udlæg og afregninger i fællesadministrationen og på juridisk fakultet. 
 
Mere specifikt vil din opgaveportefølje bestå af følgende:   
 • Håndtering af daglige betalinger i Navision 
 • Rådgivning af økonomimedarbejdere på fakulteter og institutter ift. Kreditorområdet 
 • Kontrol og support på udlæg og rejseafregning i RejsUd. 
 • Håndtering af kreditnotaer  
 • Second hand support af leverandører 
 • Afstemninger 
Faglige kvalifikationer  
Du har evt. nogle års erfaring med og indsigt i regnskabsfaglige processer, men som nyuddannet kan du også komme i betragtning.   
 
Derudover lægger vi vægt på følgende:  
 • Relevant regnskabsmæssig uddannelse  
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner – også gerne på engelsk  
 • Serviceorienteret tilgang til brugere på alle niveauer  
 • Evne til at overskue komplekse opgaver  
 • Evne til at drive og tænke i processer  
 • Flair for tal  
Kendskab til Navision Stat, RejsUd og IndFak samt statens regelsæt på regnskabsområdet er en fordel, men ikke et krav.   
 
Personlige kvalifikationer   
Du er en udadvendt teamplayer, der er dygtig til at kommunikere og skabe konstruktive relationer på tværs af fagligheder. Du motiveres af at arbejde i et miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvalitet og effektivitet. Som person er du struktureret og fagligt ambitiøs, samtidig med at du har fokus på resultaterne. Du ser det som en naturlig del af jobbet at tænke i konstruktive løsninger, og du evner at formidle vanskelige budskaber på en enkel og præcis måde. Derudover har du et udpræget servicegen, som du gerne sætter i spil.  
 
Vi tilbyder  
Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads i en traditionsrig og kompleks organisation, hvor du vil få din daglige gang i flotte historiske bygninger i hjertet af København (Nørregade 10). Vi lægger stor vægt på at sikre balance mellem arbejde og fritid via bl.a. fleksibel arbejdstid og arbejdstilrettelæggelse. Den enkelte medarbejders kompetenceudvikling er vigtig, og vi understøtter dette aktivt via bl.a. kurser, videre- og efteruddannelse.  Miljøet er åbent og uformelt. 
 
Stillingen er på gennemsnitlige 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK Stat), lønindplacering vil være løngruppe 3, sats 1 med mulighed for forhandling af tillæg.  
 
Tiltrædelse den 1. februar eller snarest herefter. 
 
Ansøgning  
Send venligst din ansøgning vedlagt CV og relevante eksamensbeviser via Jobportalen ved at trykke på ”søg stilling” herunder, så den er os i hænde senest fredag den 18. januar 2019.  
 
Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 4. Kandidater, der går videre til 2. samtalerunde, skal påregne, at 2. samtale foregår i uge 5.  
 
Yderligere oplysninger  
Spørgsmål til stillingen kan rettes til enhedsleder Allan Vølding Petersen på tlf. 24429811 eller mail: avp@adm.ku.dk  
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.  

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Allan Vølding Petersen
E-mail: avp@adm.ku.dk

Info

Ansøgningsfrist: 18-01-2019
Ansættelsesdato: 01-02-2019
Afdeling/Sted: Koncern-økonomi

Søg i stillinger