Studerende til Center for virksomhedsansvar (CEVIA)

 

Center for virksomhedsansvar (CEVIA) søger en dygtig og engageret studerende til at bistå centrets forskere (forskningsstudent).

Arbejdsopgaver:

Arbejdet består i at bistå CEVIA´s forskere med løbende opgaver som f.eks. undersøgelser af diverse juridiske spørgsmål, litteraturundersøgelser, kildeopdateringer, mv.

Det er desuden hensigten, at den studerende i samarbejde med centerets forskere skal kunne arbejde med nærmere afgrænsede forskningsopgaver som medforfatter på en videnskabelig udgivelse.

I begrænset omfang vil der forekomme administrative opgaver.

Om dig:

Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til formueret og har interesse for formuerettens samspil med den offentlige ret, herunder f.eks. forvaltningsretten, menneskerettighederne og procesretten. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt med disse områder og være teoretisk velfunderet. Du har mindst et år tilbage af studiet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Arbejdstiden er i gennemsnit 10-15 timer om ugen efter aftale. Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser/går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.

Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Tiltrædelse 1. oktober 2019 eller snarest derefter.

Ansøgningen

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte professor Ole Hansen på tlf.: 35 32 95 96 eller på mail: Ole.Hansen@jur.ku.dk

Hvis du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift via linket nedenfor ”Udfyld ansøgningsformularen”.

Ansøgning og det fulde opslag kan læses ved at gå ind her under det Juridiske Fakultet.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. september 2019. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.

 

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, religiøs eller etnisk baggrund.

SØG STILLINGEN

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kontakt

Ole Hansen

Info

Ansøgningsfrist: 01-10-2019
Ansættelsesdato: Start hurtigst muligt
Afdeling/Sted: Center for virksomhedsansvar

Søg i stillinger